VIDEO "Līgums tiek lauzts. Mēs neesam to iniciējuši." Uzņēmums nesaskaņoti lauž garkalniešu līgumu, tagad nākas maksāt vairāk (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Čīka/LETA

Garkalnē dzīvojošā ģimene decembra sākumā saņēma zvanu no elektroenerģijas tirgotāja "Tet". Viņiem tika izteikts piedāvājums kļūt par uzņēmuma klientiem, tomēr ģimene, aplūkojot piedāvājumu, saprata, ka tas nav viņiem izdevīgs, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu".

Ģimene vairs nav sazinājusies ar "Tet". Pēc vairāk nekā nedēļas "Elektrum" ģimeni informējis, ka savstarpējais līgums tiek lauzts.

"Rodas komiska situācija. Līgums tiek lauzts, mēs neesam to iniciējuši.

Sazvanījām "Elektrum". Tur saka, ka līgums tiek lauzts, jo esam noslēguši līgumu ar "Tet". Līgums beidzās ar 1. janvāri, "Elektrum" nepiezvanīja, lai noskaidrotu, kādēļ atsakāmies. Esam lojāls klients, vienmēr maksājuši laikus. Tajā pašā laikā "Tet" piedāvā neizdevīgus nosacījumus. Mēs varam atgriezties pie "Elektrum" pēc mēneša, taču tad jāslēdz jauns līgums," stāsta Kaspars.

Situācija ģimeni pamatīgi pārsteigusi, jo nevienā brīdī  nav devuši "Tet" zaļo gaismu līguma slēgšanai. Sazinoties ar uzņēmumu, kļūda tika atzīta, taču nu ģimenei radītas pamatīgas neērtības. Lai atgrieztos pie "Elektrum", piedāvāts slēgt jaunu līgumu, kur par elektrību būtu jāmaksā jau krietni dārgāk.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu