VIDEO ⟩ Pēc sadursmes Dreiliņos BMW salauž žogu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Vēlme ātrāk tikt līdz galamērķim, iespējams, bija par vienu no iemesliem rīta avārijai Dreiliņos, Ulbrokas ielā, kur uz ceļa saskrējās BMW un "Honda" automašīnas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Taisnā un pārredzamā ceļa posmā Ulbrokas ielā, netālu no krustojuma ar Dzelzavas ielu, rīta pusē saskrējās divi spēkrati. Sekas ir nepatīkamas, proti, abi auto ir faktiski iznīcināti, turklāt bojāts kādas teritorijas nožogojums.

Spriežot pēc avarējušo braucamrīku novietojuma, melnā BMW apdivnieka vadītāja, braucot Augusta Deglava ielas virzienā, pagriezās pa kreisi, taču acīmredzot nebija pārliecinājusies par manevra drošību un nav palaidusi vieglo automašīnu "Honda".

"Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas BMW vadītāja un ar gūtajām traumām tika nogādāta medicīnas iestādē. Par notikušo Valsts policija ir sākusi administratīvā pārkāpuma procesu un skaidro negadījuma apstākļus. Sākotnējā policijas rīcībā esošā informācija liecina, abi autovadītāji nebija alkohola reibumā," norādīja Valsts policijas pārstāve Līna Kaļķe.

Mediķi ziņo, ka BMW vadītāja stabilā stāvoklī nogādāta slimnīcā papildu izmeklējumu veikšanai. Sieviete bijusi pie samaņas un spējusi komunicēt ar ārstiem, gūtās traumas nav vērtējamas kā smagas.

No plkst. 8. līdz 10 automašīnu satiksme Ulbrokas ielā bija apgrūtināta, jo mašīnas daļēji bloķēja vienu no joslām.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu