"Cilvēkam tik ļoti skauž, ka man dzīvē viss iet!" Pret Adrianu Miglāni iesniegta sūdzība policijā (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja un influencere Adriana Miglāne vietnē "Instagram" pavēstīja, ka kāda sieviete vērsusies pret viņu policijā.

"Man ir jāierodas policijā, jo viena X sieviete, par kuru jūs noteikti bijāt ļoti daudz dzirdējuši, kura sagādājusi mūsu ģimenei tik daudz sāpju un ciešanu, un vispār es esmu terorizēta uz ielas, man novēlēja nosprāgt, man nāca uz veikalu un te ārdījās, visādas kakas ir lietas virsū, vēl par mani ir uzrakstīts iesniegums policijā! Pēc visa šī laika, kad viss ir pagājis..." situāciju saviem sekotājiem skaidro Miglāne.

Iepriekš Miglāne sociālajos tīklos atklāti runājusi par to, ka viņai esot saspīlētas attiecības ar līgavaiņa bijušo mīļoto. Tiesa, viņa neatklāj, vai tieši šī sieviete vērsusies policijā.

"Skumjākais ir tas, ka nekāda kontakta nav, mēs beidzot sākām dzīvot, jau uzelpot, ka viss ir beidzies, un viss ir aizmirsts, cilvēkam nu tik ļoti skauž, ka man dzīvē viss iet!" - neizpratnē par sievietes rīcību ir Adriana.

Dziedātāja ir pārliecināta, ka viņa nekad nav rīkojusies tā, lai būtu iemesls viņu nosūdzēt.

"Es viņai pat rupju vārdu neesmu pateikusi! Neko, par ko varētu uzrakstīt sūdzību. Acīmredzot viņa ir kaut ko izfiltrējusi, lai mani sāpinātu un man iegrieztu kārtīgi," prāto Miglāne.

Neraugoties uz radušos situāciju, dziedātāja ir pārliecināta, ka "ļaunais vienmēr zaudēs", un ar advokāta palīdzību šo izdosies atrisināt. "Es esmu tikai par mīlestību!" saka jaunā sieviete.

Kā zināms, Adriana Miglāne pērn septembrī saderinājās ar vīrieti, kuram viņa dāvājusi dēlu. Pāris 2020. gada augustā kļuva par vecākiem dēlam Hugo.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu