Pasliktinājies seriāla "Mana mīļā aukle" aktrises Anastasijas Zavorotņukas veselības stāvoklis (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anastasija Zavorotņuka
Anastasija Zavorotņuka Foto: instagram/a_zavorotnyuk

Seriāla "Mana mīļā aukle" aktrise Anastasija Zavorotņuka jau trīs gadus slimo ar vēzi. Slavenās aktrises meita atklāj mammas patieso šī brīža veselības stāvokli, vēsta medijs "kp.ru".

Aktrises talanta cienītāji uztraucās, ka Zavorotņukai varētu būt palicis sliktāk, jo par to liecināja aktrises tuvinieku pārdzīvojumi.

Nesen aktrises meita Anna publiski izteicās par savas mammas veselības stāvokli. Anna stāstīja, ka aktrisei ir palicis sliktāk un viņa cīnās par savu dzīvību, taču tuviniekiem ir grūti uz to noskatīties.

"Cenšamies izturēt. Viņa ir cīnītāja. Bet slimība ir patiesi biedējoša. Mana sirds lūst, kad redzu viņu šādā stāvoklī!" ar savām emocijām blogā dalījās aktrises meita.

Atklājot sīkākas detaļas par mammas veselības stāvokli viņa piebilst, ka aktrise ir pārstājusi runāt un viņai ir sarežģīti iztikt bez mammas atbalstošajiem vārdiem. 

Uz jautājumiem par aktrises iespējām izdzīvot, meita norāda, ka šāda interese, lai gan nav domāta ar ļaunu, tomēr ir netaktiska un sāpīga. 

Aktrises vīrs daiļslidotājs Pēteris Černiševs atgriezās no Dubaijas, lai atbalstītu savu sievu smagajā slimībā. Ārzemēs viņš nopelnīja aptuveni trīs miljonus rubļu (apmēram 34,5 tūkstoši eiro). Šī nauda tiks izmantota aktrises ārstēšanai.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu