Tipogrāfijā Rīgā izcēlies ugunsgrēks. Var kavēties dažu izdevumu nonākšana pie lasītājiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
VUGD mašīna. Ilustratīvs attēls.
VUGD mašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceturtdien SIA "Poligrāfijas grupa Mūkusala" ražotnē laikrakstu drukas iecirknī notikusi ārkārtas situācija - izcēlies ugunsgrēks, tāpēc var kavēties dažu izdevumu nonākšana pie lasītājiem.

Kā aģentūru LETA informēja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Visvaldis Trokša, ārkārtas situācijas dēļ tika apturēta visa ražotnes darbība.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, ceturtdien plkst.16.33 tika saņemts izsaukums uz kādu tipogrāfiju Rīgā, Mūkusalas ielā. Jau pirms ugunsdzēsēju ierašanās no ēkas bija evakuēti 60 cilvēki.

Ugunsdzēsēji konstatēja, ka ražošanas ēkas ventilācijas šahtā deg putekļi 20 kvadrātmetru platībā. Plkst.17.43 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Patlaban ārkārtas situācija ir veiksmīgi novērsta un ir atjaunota žurnālu ražošana, bet laikrakstu ražošanu plānots atjaunot piektdien, 21.janvārī, norāda Trokša.

""Poligrāfijas grupa Mūkusala" atvainojas saviem klientiem, visām izdevniecībām un izdevniecību klientiem, kuru izdevumi netiks nodrukāti paredzētajā laikā," teikts valdes priekšsēdētāja paziņojumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu