Nekārtīgākās Zodiaka zīmes (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Irina Kozorog/ Shutterstock

Daži cilvēki jau no dzimšanas ir ļoti organizēti un kārtīgi, tikmēr citi - nespēj sevi piespiest sakārtot istabu un to izdara tikai tad, kad nāk ciemiņi. Uzzini, vai esi nekārtīgāko Zodiaka zīmju vidū!

1. Svari

Lai gan šī horoskopa simbolizē balansu, taču Svari nepavisam nav organizēti un nespēj ap sevi radīt sakārtotu vidi. Viņam nepatīk tīrīt savu dzīvesvietu, tādēļ cilvēki bieži vien izvairās ar Svariem dzīvot kopā. 

2. Lauva

Lauvai ļoti patīk apkārtējo vidi pārveidot pēc sava prāta. To darot, Lauva rada milzu nekārtību. Tas viņu nesatrauc, jo šai zīmei pats svarīgākais ir interjera pārveidošanas radošais process.

3. Strēlnieks

Tā kā Strēlnieks ir liels ceļotājs, viņu neuztrauc mājas kārtība un tīrība. Viņš ir pieradis apceļot pasauli ar mugursomu plecos. Šo zīmi neinteresē tas, ka konkrētā mugursoma nav mazgāta vairākus mēnešus. 

4. Auns

Lai gan Aunam nepatīk nekārtība, taču viņš nespēj to novērst. Ieradums aizmest drēbes zem gultas vai nevērīgi iemest skapī ir pārāk spēcīgs. Tīrīšana un kārtošana nav viņam domāta. 

5. Skorpions

Skorpions labprāt izvēlētos dzīvot mierīgi un nestrādāt, ja tas būtu iespējams. Šai zīmei tik ļoti nepatīk tīrīt un kārtot, ka tā to darīs tikai tad, ja kāds atnāks ciemos. Skorpions nevēlas par sevi citiem atstāt sliktu iespaidu. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu