Brauciens Krasta ielā "Volvo" vadītājam beidzas ar "karāšanos" uz barjeras (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Ceturtdien Rīgā, Krasta ielā, divu auto sadursmes rezultātā viens no avārijā iesaistītajiem spēkratiem uzbraucis barjerai, ziņo raidījums "Degpunktā".

BMW aizķēra "Volvo" un tas, nespējot apstāties, uzbrauca virsū aizsargājošajām margām un dažus metrus aizšļūca pa tām uz priekšu, līdz apstājās, ar aizmugurējo asi karājoties gaisā.

"Te visas joslas bija aizņemtas. Braucēji bija pārkārtojušies uz tiltu. Satiksme bija puslīdz brīva pa trešo joslu. Viņš [BMW] stāvēja otrajā joslā, un viņam, visticamāk, vajadzēja apgriezties. Viņš stāvēja kaut kur pie nepārtrauktās līnijas. Viņš sāka braukšanu, man vairs nebija kur likties. “Kabatā” es vairs nevarēju iebraukt." saka "Volvo" vadītājs.

"Bremzes jau vairs nedarbojās. Mašīna vienkārši, inerces vadīta, “lidoja” uz priekšu,” stāsta “Volvo” vadītājs.

“Volvo” salonā bija vien vadītājs, “BMW” atradās arī pasažieris. Sekas ir iespaidīgas un dzelži ir sadragāti, taču cilvēki šajā avārijā nav cietuši, iesaistītajiem nebija vajadzība saukt neatliekamās palīdzības dienestu.

Ceļu policisti gan adresē pavadīja vairākas stundas, jo kamēr sagaidīts specializēts evakuators ar atbilstošu tehniku, lai “Volvo” noceltu no margām, satiksme bija apgrūtināta un bija nepieciešama tās regulēšana.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu