VIDEO ⟩ Merzļikinam lielisks sniegums un otrās zvaigznes gods; Bļugeram rezultatīva piespēle

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP/SCANPIX

Pie uzvarām piektdien, 21. janvārī, Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačos tika latviešu pārstāvētās komandas Kolumbusas "Blue Jackets" un Pitsburgas "Penguins".

"Blue Jackets" viesos ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) pārspēja Filadelfijas "Flyers" komandu.

Kolumbusas vienības vārtos lielisku sniegumu demonstrēja Elvis Merzļikins, kurš tika galā ar 33 no 34 pretinieku metieniem (97,1%). Savukārt viņa amata brālis otrā laukuma galā, Kārters Hārts tika galā ar 27 no 29 "Blue Jackets" hokejistu metieniem.

"Blue Jackets" rindās šajā mačā ar vārtu guvumiem izcēlās Olivers Bjorkstrands un Patriks Laine.

Savukārt vienīgais hokejists, kuram šajā mačā izdevās pārspēt Merzļikinu, bija Gerijs Mejhjū.

Citā spēlē Pitsburgas "Penguins" savā laukumā ar rezultātu 6:4 (2:1, 2:0, 1:3) uzveica Otavas "Senators".

Teodors Bļugers arī šajā spēlē darbojās ceturtajā virknējumā un laukumā pavadīja 13 minūtes un 22 sekundes (2:10 mazākumā). Sev atvēlētajā laikā uz ledus latviešu uzbrucējs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, diviem spēka paņēmieniem un 67% uzvarētu iemetienu.

Šo maču Bļugers noslēdza ar lietderības koeficientu +1.

"Penguins" rindās ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Maiks Matesons, savukārt pa vienai ripai pievienoja Dominiks Simons, Jevgēņijs Malkins, Sidnijs Krosbijs un Džeiks Gencels.

"Senators" vienības labā vienus vārtus šoreiz guva Dreiks Batersons un Tims Stucle, bet Džošs Noriss izcēlās ar diviem precīziem raidījumiem.

"Penguins" šobrīd ar 39 mačos izcīnītiem 53 punktiem ieņem 3. vietu Metropolitēna divīzijā, savukārt "Blue Jackets" ar 37 punktiem tikpat mačos tajā pašā divīzijā ierindojas 5. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu