Ko sola zvaigznes? Nedēļas horoskops no 24. līdz 30. janvārim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 24. līdz 30. janvārim.

AUNS

Tu esi līderis, kas prot aiz sevis vest cilvēkus. Šonedēļ būsi uzmanības centrā un vadībā. Ja ne pēc statusa, tad pēc darbošanās un līdzcilvēku attieksmes. Kaut gan arī par statusu derētu padomāt - labs laiks karjerai un biznesa attīstīšanai. Līgumus gan nevajadzētu slēgt līdz februāra sākumam. Vari rakstīt koncepcijas, projektus apdomāt dažādus peļņas variantus. Ja nepieciešams konsultēties, tad taujā padomu draugiem, viņu vidū ir zinoši cilvēki. Brīvdienās sazinies ar tuviniekiem, arī tiem, kas tālākās pasaules malās. Savējie – tas ir spēks un vērtība!

VĒRSIS

Idejas un enerģija. Savu taisnību gan var nākties pierādīt vairākkārt, jo ne visi uzreiz sapratīs. Taču pacietības tev pietiek un ar loģiku arī viss kārtībā. Iegūsi domubiedrus, ar ko kopā realizēt visoriģinālākās ieceres. Ikdienas darbu ritmā gan iespējama kāda bremzēšanās, kas darīs nemierīgu. Nesatraucies par situācijām, ko nevari ietekmēt. Agrāk vai vēlāk viss atrisinās. Labvēlīgs laiks ārzemju tēmai – gan lietišķajā jomā, gan privātajā dzīvē. Sirds ilgosies pēc vasariņas un romantiskiem piedzīvojumiem Ir vērts ieskatīties aviobiļešu un tūrisma kompāniju piedāvājumā.

DVĪŅI

Būsi uz lietišķā viļņa. Iespējams, vajadzēs kārot darīšanas iestādēs vai bankās, risināt sarunas ar mājas apsaimniekotājiem vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Pratīsi pamatot savu viedokli un panākt iespēju robežās sev labvēlīgus risinājumus. Pārliecināšanas spējas noderēs arī darbā. Tev daudz ideju, bet ne visi par tām būs sajūsmā un steigs atbalstīt. Gatavojies uz ilgāku skaidrošanu un turi pie rokas argumentus. Brīvdienas kopā ar ģimeni: aktīva atpūta, sportiskas izklaides. Vientuļniekiem – viens skats un smaids, kas sirdij liek pukstēt straujāk.

VĒZIS

Spēlējot komandā, jāsaprot piespēļu taktika un tāpat arī darbā – kā veiksmīgāk sadalīt pienākumus. Neuzņemies pārāk daudz viens pats tikai tāpēc, ka esi atbildīgs, strādīgs un labs cilvēks. Pienākumi jāsadala godīgi starp visiem kolēģiem. Ja esi vadītājs, tad vajag pakontrolēt, kā virzās darbi. It sevišķi sadarbības projekti un it īpaši, ja darīšana ar ārzemēm. Nedēļas nogalē kā gādīgs ģimenes cilvēks rūpēsies par mājas saimniecību un saviem mīļajiem. Brīvajiem ļaudīm savukārt sajūta, ka dvēselē jau plaukst pirmie sniegpulksteņi. Dzīve var uzdāvāt burvīgu tikšanos.

LAUVA

Kurš pirmais darbavietā vai virtuālajā telpā? Šonedēļ strādāsi ar entuziasmu, uzturot tempu un skubinot kolēģus. Ja esi vadītājs, tad jārāda komandai priekšzīme. Ir biznesā tas „putnu kāša” princips un šoreiz tev iekritusi loma būt pirmajam un vest aiz sevis pārējos. Var rasties neparedzētas situācijas, kurās jāpieņem strauji lēmumi. Iespējams, kāda sadarbība beidzas, kāda sākas. Brīvajā laikā mīli sevi. Un palutini. Darba dienu vakaros laba grāmata vai filma, brīvdienās - izbrauciens, ziemas baudīšana, saziņa ar draugiem. Brīvajiem ļaudīm kaislības kā zibens no skaidrām debesīm.

JAUNAVA

Ir tāds sakāmvārds: „Kas velk, tam krauj.” Krietnam darbarūķim pienākumu nekad netrūkst, un dažkārt kāds ne visai godīgi mēģina izmantot to, ka esi cilvēka ar augstu atbildības sajūtu. Ja pamani tādas tendences, tad mēģini nospraust robežas. Vai runā par papildus samaksu. Esi uzmanīgs un precīzs, ja darīšana ar dokumentiem, it īpaši, ja sadarbība ar ārvalstīm. Brīvajā laikā sirsnīgas un siltas emocijas, daloties svarīgākajā ar savējiem. Kādam iespējamas kaislības, kas ikdienību sagriež virpulī. Ļaujies dzīves vilnim, kas sabango emocijas.

SVARI

Jebkuras jaunas zināšanas būs noderīgas. Ielūkojies tiešsaistes kursu piedāvājumos, pameklē internetā informāciju, kas saistās ar tavu profesionālo darbību. Pēkšņi var atklāties, ka dzīve spērusi platu soli uz priekšu un tev jāmēģina ielēkt braucošā vilcienā. Ja rīkosies – tad izdosies. Darbā vai biznesā daudz radošu ideju, bet, ja kārtojamas darīšanas bankās vai iestādēs, labi sagatavojies. Privātajā dzīvē daudz darīšanu ar mīļajiem radiņiem. Jāpalīdz atrisināt kādi jautājumi, jāparūpējas, jāpalutina. Brīvajiem ļaudīm jāpadomā par to, ko vēlētos no attiecībām gūt un ko sniegt pretī.

SKORPIONS

Svarīga finanšu tēma. Ja šķiet, ka šobrīd samaksa par darbu nav adekvāta, tad par to jārunā. Vai arī – jāizskata jauni darba un peļņas varianti. Pukošnās savā nodabā vai sarunās ar kolēģiem neko nedos. Prāto un darbojies. Labas peļņas iespējas saistībā ar privātā biznesa attīstību, kā arī ar ārzemju tēmu. Var uzrasties partneri no citām zemēm vai rasties jaunas darba iespējas uzņēmumā, kur ārvalstu kapitāls. Brīvdienās nesēdi mājās, iespējami sadzīviski strīdiņi. Dodies ar ģimeni izbraukumā vai tālā pastaigā. Ja esi brīvs, atver sirdi saviļņojošam emocijām.

STRĒLNIEKS

Fortūna šonedēļ īpaši labvēlīga, taču tāpat vien nekas netiks dots. Veiksies tad, ja čakli strādāsi, veidosi kontaktus, rakstīsi projektus. Ieguldītās enerģijas augļus varēsi baudīt. Varbūt ne tūdaļ, bet nākotnē noteikti. Ja risināmas problēmsituācijas, tad tikai – ar vēsu prātu. Pirms kādam ko saki, vai gribi kādu vainot dažādos pasaules grēkos, vairākas reizes dziļi ievelc elpu un noskaiti līdz desmit. Miers baro, nemiers posta. Brīvajā laikā vislabākā atpūta mājās. Nesteidzīgs laika ritms, saimniecības darbi, sarunas ar savējiem. Nedēļas nogale labvēlīgā gaisotnē.

MEŽĀZIS

Var gadīties, ka jāiet par šķīrēju kādā strīdā. Tu esi taisnības aizstāvis un spēsi sniegt vērtīgus padomus, kā situāciju atrisināt, lai „vilks paēdis, un kaza dzīva”, un nevienam nav jāapvainojas. Arī darbā nodemonstrēsi autoritāti un ar tavu viedokli rēķināsies. Aktuāla finanšu tēma: nekautrējies runāt, ja atalgojums neapmierina, un sargies no lieliem saimniecības tēriņiem nedēļas nogalē. Ļoti svarīga privātā dzīve. No tevis staros šarms, kas neatstāj vienaldzīgu. Kādam dzīve dāvās simpātiju apliecinājumus, kādam mīlas piedzīvojumus, ko ilgi atcerēties.

ŪDENSVĪRS

Sajūta tāda, ka darbi buksē un pinas pinekļos no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Daļēji šīm sajūtām ir pamats, daļēji – nē. Psihologi dažkārt iesaka uz vienas lapiņas sarakstīt konkrētā laika plusus, uz otras mīnusus. Un patlaban izskatās, ka pirmo tomēr ir vairāk. Brīvajā laikā dari to, kas vairo optimismu. Mīļotais hobijs, jautra saziņa ar draugiem, laba filma vai grāmata. Vajag sevi mazliet palutināt, tostarp ar tīkamiem pirkumiem. Nedēļas nogalē jāapdara kādi saimniecības darbi, kaut kas jāsakārto, varbūt jāsalabo tehnika, kas niķojas. Kad viss paveikts, aizved savus mīļos jautrā ekskursijā.

ZIVIS

Dažu brīdi mazliet sapņains noskaņojums – it sevišķi tad, kad atkusnis vai saules stari izspraucas starp mākoņiem. Jau tāda pavasarīga sajūta. Taču sapņot un gremdēties apcerēs šonedēļ nebūs pārāk daudz laika, jo darbā daudz pienākumu, jauni projekti, mainīgas situācijas, uz kurām jāreaģē. Turklāt lielisks laiks ideju prezentācijai, var rasties domubiedri drosmīgu ieceru realizēšanai. Brīvajā laikā vajag sevi mīlēt un lutināt – nopērc ko skaistu „priekš sirds”, pasūti ar piegādi mājās labu maltīti, noskaties internetā labu filmu vai koncertu. Pozitīvas emocijas.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu