VIDEO ⟩ Uz gājēju pārejas Iļģuciemā notriec divus cilvēkus (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gājēju pāreja. Ilustratīvs attēls.
Gājēju pāreja. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdien, 20. janvārī, ap plkst. 7 Iļģuciemā kāds vieglās automašīnas vadītājs notrieca divus cilvēkus, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kāda ģimene – māte ar meitu – rīta pusē šķērsoja gājēju pāreju Buļļu ielā, pie 31. nama. Automašīnu kustība šajā posmā ir visai intensīva, īpaši no rīta, taču apkārtne ir pārskatāma, turklāt par pāreju braucējus laikus brīdina atbilstošas horizontālās un vertikālās ceļazīmes, kā arī oranžie stabiņi. 

"Es no rīta biju mājās, skatījos televīziju. Pa logu pamanīju bākugunis. Paskatījos pa logu, tur stāvēja "ātrie", policija, tieši pie "zebras", blakus bija kāds "Audi A3" vai "Volkswagen Golf" markas auto. Viņi šeit stāvēja ilgi, apmēram līdz pulksten desmitiem dienā," novērojis vietējais iedzīvotājs Vladislavs.

Aculiecinieki ziņo, ka Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) brigādes Buļļu ielā strādāja ilgi, proti, kad cietušie jau bija ievietoti operatīvajā transportā, mediķi vēl sniedza tiem palīdzību uz vietas un prom nebrauca.

Policijā apstiprina, ka braucējs no notikuma vietas nebija aizbraucis, sagaidījis dienestus un sniedzis paskaidrojumus, turklāt vadītājam alkohola reibums netika konstatēts. 

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu