VIDEO ⟩ Juglā plīst ūdensvads. Naktī veidojas izskalojums un ielūst daļa brauktuves (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Ceturtdienas, 20. janvāra, rītā Juglā asfaltā bija izveidojusies liela bedre. Iegruvuma tuvumā atradās arī transporta līdzekļi. Atbildīgās iestādes rīkojās operatīvi, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Agri no rīta Juglas mikrorajonā, Vidzemes alejā dzīvojošie konstatēja, ka viens no piegulošajiem ceļiem pēkšņi kļuvis neizbraucams un apkārtējiem bīstams, bet ceļmalā novietotās automašīnas bija pakļautas riskam.

Zem asfalta, plīstot ūdensvadam, naktī izveidojās izskalojums un ielūza ievērojama daļa no brauktuves.

Atbildīgie dienesti uz iedzīvotāju ziņojumiem par aktuālo problēmu reaģēja ātri un nekavējoties uz Vidzemes aleju nosūtīja meistarus.

"Naktī noticis trīssimt milimetru ūdensvada plīsums. Mēs esam lokalizējuši attiecīgo avāriju un pēc avārijas lokalizācijas visā, apkārtējām mājām ir nodrošināta ūdens apgāde. Mūsu apakšuzņēmēji šobrīd strādā, ja neradīsies papildu sarežģījumi, tad mēs plānojam šo ūdensvada avāriju novērst līdz rītdienas rītam."

Tuvākajās dienās, ja būs nepieciešams, pēc remonta darbiem solīts arī sakārtot brauktuvi. "Rīgas ūdens" pārstāvji norāda, ka, visticamāk, temperatūru svārstīšanās dēļ līdzīgas avārijas situācijas galvaspilsētā pašlaik ir ļoti daudz, taču uz visām uzņēmums cenšas reaģēt operatīvi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu