Otro pusīšu galvassāpes: trīs niķīgākie Zodiaka vīrieši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Gonzalo Aragon/Shutterstock.com

Niķīgumu ne visi var paciest. Īpaši tas attiecas uz situācijām, kad viena attiecību puse ir mierīga un miermīlīga, bet partneris piekasīgs un stūrgalvīgs. Portāls "Postimees" piedāvā niķīgāko un nešpetnāko vīriešu Top 3.

3. vietā - Dvīņi

Dvīņi ir melošanas eksperti. Viņi spēj piemeklēt tādus vārdus, ka nav iespējams uz tiem neuzķerties. Vai viņi to izmanto? To tu nekad neuzzināsi, jo šie vīrieši melos tik meistarīgi, ka ne iedomāties.

Taču ar šīs zīmes pārstāvjiem tev nekad nebūs garlaicīgi: šodien viņiem iešausies galvā kaut kas viens, rīt - kaut kas cits. Viena nelaime: ne katra sieviete pie sāniem spēs izturēt tādu brīnumu.

2. vietā - Auns

Viņi ir stūrgalvīgi, un tas jau par daudz ko liecina. Ja izlemsiet saistīt savu dzīvi ar Aunu, tad nesūdzieties, jo vajadzēja iepriekš padomāt par savu nervu sistēmu.

Šīs zīmes pārstāvji bieži demonstrē neveselīgu egoismu.

Viņi strīdas pat tad, kad skaidri un gaiši zina, ka viņiem nav taisnība. Neaizmirsti arī par agresijas uzplūdiem! Auni var sarīkot skandālu uz līdzenas vietas, un jums nāksies meklēt paņēmienus, kā viņu nomierināt. Labi, ka Auniem dusmas ātri pāriet, tāpēc, ja tu mīli amerikāņu kalniņus emociju plānā, tev tieši tas ir vajadzīgs!

1. vietā - Skorpions

Šīs zīmes vīrieši ar grūtībām aizmirst slikto, ir viegli aizkaitināmi un dzen apkārtējos izmisumā. Viņi parāda savu raksturu bieži vien pavisam nelaikā, tādējādi bojājot noskaņojumu kompānijās, kur visiem pārējiem ir labi un jautri.

Turklāt viņi visam piekasās un ir ļoti greizsirdīgi. Ja Skorpions uzdāvinās tev dāvanu un pretim nesaņems bezgalīgu pateicību, tad esiet gatavs kašķim.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu