Bļugera "Penguins" NHL mačā apspēlē Merzļikina "Blue Jackets"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pitsburgas "Penguins" hokejisti
Pitsburgas "Penguins" hokejisti Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins" piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā pārspēja Elvja Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets", Latvijas vārtsargam paliekot uz rezervistu soliņa.

"Penguins" izbraukumā ar rezultātu 5:2 (2:2, 0:0, 3:0) pārspēja Kolumbusas "Blue Jackets", tiekot pie ceturtā panākuma pēc kārtas.

Bļugers uz ledus bija 13 minūtes un 36 sekundes, no kurām minūti un 34 sekundes spēlēja mazākumā. Laukumā pavadītajā laikā viņš uzvarēja divos no trīs iemetieniem un spēli beidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pitsburgas vienībā šosezon pirmo "hat-trick" guva Sidnijs Krosbijs, kurš trīs gūtajiem vārtiem pievienoja arī vienu rezultatīvu piespēli un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

"Blue Jackets" labā vārtus guva Būns Dženers un Gustavs Nīkvists.

Merzļikinam paliekot rezervē, Kolumbusas vienības vārtus sargāja Jonass Korpisalo, kurš atvairīja 26 no 30 pretinieku metieniem pa vārtiem.

"Penguins" ar izcīnītiem 55 punktiem 40 aizvadītās spēlēs Austrumu konferencē ieņem piekto vietu, bet "Blue Jackets", kas 38 mačos tikusi pie 37 punktiem, ierindojas desmitajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu