Bertāns gūst divus punktus "Wizards" zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns (pa kreisi)
Dāvis Bertāns (pa kreisi) Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva divus punktus, viņa pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards" ciešot neveiksmi.

"Wizards" mājas spēlē ar rezultātu 105:109 (30:20, 24:35, 23:36, 28:18) piekāpās Toronto "Raptors", zaudējot otrajā spēlē pēc kārtas.

Bertāns laukumā bija 12 minūtes un 58 sekundes, kuru laikā vienu reizi precīzi meta no groza apakšas, taču garām aizmeta trīs tālmetienus. Viņš arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, vienu reizi pārkāpa noteikumus un sakrāja negatīvu +/- rādītāju (-2).

Vašingtonas vienībā rezultatīvākais ar 25 gūtajiem punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Bredlijs Bīls, bet 17 punktus guva Spensers Dinvidijs.

"Raptors" rindās Skotijs Bārnss guva 27 punktus, savukārt Freds Vanvlīts, gūstot 21 punktu un sakrājot 12 rezultatīvas piespēles, tika pie "double-double".

"Wizards" ar izcīnītām 23 uzvarām un 23 zaudējumiem Austrumu konferencē atrodas devītajā pozīcijā, bet par vienu vietu augstāk ir Toronto vienība ar 22 uzvarām un 21 zaudējumu.

Nākamo spēli Vašingtonas komanda aizvadīs svētdien, mājās uzņemot Bostonas "Celtics".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu