VIDEO ⟩ Vietējais antirekordists. Alkohola reibumā bez tiesībām ne pirmo reizi vada auto bez derīgas tehniskās apskates (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kāds dzērājšoferis ar savu rīcību pie auto stūres vairākkārt nonācis raidījumā "Degpunktā". Šoreiz jaunais vīrietis bēdzis no policistiem, būdams gandrīz četru promiļu reibumā.

Darba dienas pievakarē, Ķekavas pašvaldības policijas dežūrdaļā atskanējis telefona zvans – kāds vietējais iedzīvotājs lūdzis palīdzību, jo pilsētiņas ielās bija piefiksējis aizdomīgu autovadītāju. Zvanītāja sniegtais apraksts un auto reģistrācijas numurs likumsargiem lika noprast, ka pie vainas varētu būt kāds viņiem jau labi zināms vietējais.

Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš norāda, ka policijas darbinieki zināja, ka pie stūres, visticamāk, sēž likumsargiem jau zināms vīrietis. Šoreiz vīrietis bija lielā alkohola reibumā.

Viņam jau tikuši ierosināti divi procesi, tostarp par transportlīdzekļa vadīšanu reibumā, nebija tiesību un vīrietis braucis ar auto bez OCTA un tehniskās apskates.

Likuma sargs norāda, ka šis šoferis ir viens no vietējiem antirekordistiem un par auto vadīšanu reibumā un bēgšanu pat saņēmis cietumsodu.

"Cerams, ka šis būs pēdējais gadījums, kad šoferis staigā uz brīvām kājām un tiks piemērots ar brīvības atņemšanu saistīts sods, jo viņš apdraud citus cilvēkus,"

uzsver likumsargs. Viņš arī atzīst – vīrietis vairākkārt sodīts, bet "pie prāta" tā arī nav nācis.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu