Valmierā daudzstāvu ēkā izcēlies ugunsgrēks. Viens cietušais

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
VUGD darbinieks. Ilustratīvs attēls.
VUGD darbinieks. Ilustratīvs attēls. Foto: Una Kupruka / LETA

Sestdien Valmierā ugunsgrēkā cietis cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

Vakar ap plkst.14 VUGD saņēma izsaukumu uz Purva ielu Valmierā, kur piecstāvu mājas dzīvoklī dega sadzīves priekšmeti trīs kvadrātmetru platībā un bija izveidojies spēcīgs sadūmojums.

Dzīvoklī tika atrasts viens cietušais, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam (NMPD). Savukārt no ēkas evakuēti 16 cilvēki.

Aptuveni stundas laikā ugunsgrēks tika likvidēts. Mājoklī, kurā izcēlās ugunsgrēks, nebija uzstādīts dūmu detektors.

Savukārt ap plkst.14 ugunsdzēsēji devās uz izsaukumu Lielajā ielā Staicelē, kur divstāvu mājas dzīvoklī dega starpsiena un grīda 12 kvadrātmetru platībā. No ēkas evakuēti četri cilvēki. Aptuveni pēc trim stundām ugunsgrēks tika likvidēts. Kā pavēstīja Vītola, arī šajā dzīvoklī nebija uzstādīts dūmu detektors.

Sestdien ap plkst.16.30 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Ilūkstes ielu Rīgā, kur deviņstāvu mājas pagrabā dega sadzīves priekšmeti 15 kvadrātmetru platībā. No piedūmotās ēkas tika evakuēti 42 cilvēki, un aptuveni vairāk kā trīs stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu