Uz ceļa Cēsis-Valmiera notikusi traģiska autoavārija. Viens cilvēks gājis bojā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Svece. Ilustratīvs attēls.
Svece. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

Vakar Latvijā reģistrēti 90 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta desmit cilvēki, ziņo Valsts policija.

Vakar ap plkst.12 Cēsu novada Liepas pagastā, uz ceļa Cēsis - Valmiera, saskrējās vieglās automašīnas "Audi" un "Volkswagen", kas pēc sadursmes uzslīdēja virsū "Renault" automašīnai.

Ceļu satiksmes negadījumā notikuma vietā bojā gāja "Volkswagen" vadītāja, savukārt divas personas ar gūtajām traumām tika nogādātas medicīnas iestādē.

Sestdien pieci cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Vidzemē, bet pa vienam - Latgalē un Zemgalē. Viens no Rīgā cietušajiem bija gājējs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 14 autovadītājus: piecus - Vidzemē, četrus - Zemgalē, trīs - Kurzemē, bet divus - Rīgas reģionā, kur aizturēts arī kāds autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 152 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 60 autovadītāji, Zemgalē - 30, Vidzemē - 25, Latgalē - 19, bet Kurzemē - 18 autovadītāji. Latvijā desmit autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 409 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu