Tralmaks turpina "uguņot" Amerikas Hokeja līgā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Eduards Tralmaks
Eduards Tralmaks Foto: https://www.facebook.com/providencebruins

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks sestdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, ar precīzu metienu izceļoties trešajā spēlē pēc kārtas.

Tralmaka pārstāvētā Providensas "Bruins" komanda viesos ar 5:3 (1:2, 2:1, 2:0) uzvarēja Bridžportas "Islanders".

Latviešu uzbrucējs atzīmējās trešā perioda sestajā minūtē, kad panāca 4:3, tādējādi gūstot uzvaras vārtus, kas viņam ļāva kļūt par spēles pirmo zvaigzni. Tralmaks šajā duelī divreiz meta pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un cīņu pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Viņš šosezon 20 spēlēs guvis sešus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles, kā arī iekrājis pozitīvu lietderību +10. Pēdējās piecās spēlēs Tralmaks atzīmējies ar četriem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Citā spēlē vārtu guvumā piespēlēja uzbrucējs Haralds Egle, kura pārstāvētā Manitobas "Moose" mājās ar 4:3 (3:1, 0:1, 0:1, 1:0) papildlaikā pārspēja Čikāgas "Wolves".

Egle ar piespēli atzīmējās mača 13.minūtē, palīdzot panākt 2:0. Viņš šajā mačā divreiz meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +2. Latvijas uzbrucējs 17 spēlēs guvis trīs vārtus, atdevis piecas rezultatīvas piespēles un nopelnījis pozitīvu lietderību +9.

Vēl sestdien Ebotsfordas "Canucks" ar vārtsargu Artūru Šilovu rezervē mājās ar 5:3 (2:1, 1:1, 2:1) uzveica Sandjego "Gulls" komandu. Džo Mērdaka "Canucks" vārtos atvairīja 13 no 16 metieniem.

Tikmēr vārtsargs Mareks Mitens nosūtīts uz ECHL, viņa pārstāvētajai Jūtikas "Comets" mājās ar 6:3 (3:1, 2:1, 1:1) uzveicot Sirakjūzas "Crunch". Vēl sestdien Toronto "Marlies" bez aizsarga Kristiāna Rubīna pieteikumā izbraukumā ar 2:3 (2:0, 0:0, 0:2, 0:1) zaudēja Vilksbāras/Skrentonas "Penguins".

Regulārajā čempionātā līdz aprīļa beigām komandas aizvadīs nevienādu spēļu skaitu - 76, 72, vai 68 -, sadalot vietas pēc izcīnīto punktu/maču attiecības. Plānots, ka, sākot ar nākamo sezonu, visas vienības regulārajā turnīrā aizvadīs pa 72 spēlēm.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu