Es esmu labāks par citiem! Savtīgākās Zodiaka zīmes (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SpeedKingz/ Shutterstock

Mīlestība pret sevi ir svarīga, taču tā var izaugt līdz iedomībai un egoismam, kad šķiet - "es esmu labāks par citiem". Uzzini, vai esi savtīgāko Zodiaka zīmju vidū!

1. Auns

Auns ir visegoistiskākā Zodiaka zīme. Lai gan bieži vien Auns saņem kritiku par neprasmi savaldīt savas dusmas, taču reti kāds atceras, ka Auns ir arī diezgan liels egoists. Šī zīme domā tikai par sevi, tādēļ nespēj veiksmīgi strādāt komandā kopā ar citiem. 

2. Vērsis

Vērši ir ļoti lieli materiālisti, tādēļ nav brīnums, ka šīs zīmes pārstāvjiem piemīt egoisms. Lai gan ārēji Vērsis šķiet diezgan jauks, taču brīdī, kad ir jācīnās par savām interesēm, viņš kļūst nežēlīgs. Vēlme pēc drošības palielina Vērša egoismu.  

3. Dvīņi

Dvīņiem piemīt spilgta personība, tādēļ viņiem ir grūtības pielāgoties citiem. Šai zīmei patīk būt apbrīnotai, tādēļ viegli var saslimt ar "zvaigžņu slimību", ja laicīgi nepamana izmaiņas savā attieksmē vai uzvedībā. Dvīņiem ir zemas koncentrēšanās spējas, tādēļ izmaiņas uzvedībā bieži vien ir grūti pamanīt. 

4. Lauva

Lauva ir ļoti pašpārliecināta, tādēļ viņa uzskata, ka ir labāka par citiem. Šīs zīmes pārstāvji ir dzimuši, lai atrastos uzmanības centrā. Viņš nekad nevienam neatdos savu starmešu gaismu.

5. Skorpions

Skorpions izturas rezervēti un vēsi pret nepazīstamiem vai mazpazīstamiem cilvēkiem, taču pret ģimeni un draugiem šī zīme atmaigst. Skorpions darīs visu savu mīļo cilvēku labā. 

6. Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ārēji varētu šķist mierīgs un bezrūpīgs, taču attiecībās viņš kļūst par pavisam citu cilvēku. Šī zīme neprot piekāpties vai rast kompromisu, tādēļ viņš mīlestības dēļ nav gatavs nest upurus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu