"Ģimeņu iznīcinātāja." "Tētuka meitiņu" zvaigzne Miroslava Karpoviča regulāri saņem nāves draudus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/miroslavakarpovich

Seriāla "Tētuka meitiņas" aktrise Miroslava Karpoviča vietnē "Instagram" dalījusies ar ekrānuzņēmumu no sarakstes, kurā saņēmusi draudus. 

Miroslava Karpoviča jau kādu laiku ir kopā ar aktieri Pāvelu Prilučniju, taču viņa regulāri tiek apsūdzēta aktiera laulības izjaukšanā. Prilučnijs bija precējies ar aktrisi Agati Mucenieci.

Pēc šķiršanās no Agates Mucenieces Prilučnijs teju uzreiz sāka attiecības ar Karpoviču. Fani vietnē "Instagram" regulāri draud Karpovičai un dēvē viņu par laulību šķīrēju. 

"Nodevēja, ģimeņu iznīcinātāja, izpostīja ģimeni, kauns. Ja nebūtu tevis, tad Prilučnijs būtu dzīvojis kopā ar savu ģimeni. Nomirsti," Karpoviča dalījās ar ekrānuzņēmumu no vietnē "Instagram" saņemtajām ziņām. Tomēr pati zvaigzne nepakļaujas draudiem un provokācijām. 

Nesen aktrise skaidroja, kāpēc nav precējusies un tuvākajā laikā neplāno ģimenes pieaugumu.

"Jā, es neesmu precējusies, bet, godīgi sakot, vairākas reizes biju uz šī notikuma robežas. Tā notika, ka liktenis lika saprast - nē. Tas ir ļoti svarīgs vārds, kas jāiemācās pateikt atklāti. Gan sev, gan citiem, pat ļoti tuviem cilvēkiem, pretējā gadījumā ir viegli nogurt no piekrišanas it visam," sacīja Karpoviča.

Aktrise sacīja, ka viņas radinieki nepārtraukti uzdevusi jautājumus par laulībām, bērniem, mazbērniem. No šī spiediena Karpoviča ir nogurusi.

"Man ir skaidra pārliecība, ka katram ir savs laiks!" sacīja aktrise.

Atgādinām, ka par abu attiecībām kļuva zināms pērn pavasarī pēc tam, kad Prilučnijs izšķīrās no Mucenieces. Krievijas mediji gan vēsta, ka aktieris attiecības ar Karpoviču sācis jau laikā, kad vēl bija precējies ar Mucenieci.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu