"Ja Randijs nepieņems miljonu, naudu nesaņems neviens." Atklāts, kā Džordžs Klūnijs draugiem dāvināja 14 miljonus ASV dolāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktieris Džordžs Klūnijs.
Aktieris Džordžs Klūnijs. Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Džordžs Klūnijs pārsteidza 14 tuvākos draugus, katram dāvinot miljonu ASV dolāru. Uzņēmējs Randijs Gerbers atklāj, kā slavenais aktieris negaidīti pārsteidza draugus, vēsta portāls HuffPost. 

Aktieris Džordžs Klūnijs ir ģimenes cilvēks, kas tagad izvēlējies pavadīt laiku kopā ar bērniem un sievu, starptautisko cilvēktiesību advokāti Amalu Klūniju.

Tomēr pirms mierīgās dzīves viņš devās uz banku, lai izņemtu 14 miljonus dolāru skaidrā naudā, ar kuriem pārsteigt savus 14 tuvākos draugus.

Nebija paredzēts, ka filma "Gravity" ("Gravitācija"), kas iznāca 2013. gadā, būs kases grāvējs, tāpēc Klūnijam algas vietā tika doti procenti no filmas. Filma izpelnījās lielus panākumus, tāpēc aktieris saņēma ievērojamu naudas summu.

Tajā laikā Klūnijs vēl nebija precējies, tāpēc tā vietā, lai naudu ietaupītu, viņš izvēlējās to atdot skaidrā naudā saviem tuvākajiem draugiem.

"Mēs visi novecojām. Man bija 52 gadi, un lielākā daļa manu draugu ir vecāki par mani. Tie ir puiši, kas 35 gadus ir palīdzējuši man dažādos veidos.

"Mēs esam labi draugi. Es padomāju - bez viņiem man nekā nav!" stāstīja Klūnijs.

"Es tikai domāju, ka būtībā, ja mani notriec autobuss, viņi visi ir iekļauti testamentā. Kāpēc tad es gaidu, lai mani notriec autobuss?"

intervijā atklāja zvaigzne.

Klūnijs ar vecu furgonu aizbraucis uz noliktavu Losandželosas centrā, kur atrodas viņa nauda, un bagāžnieks ticis piepildīts ar 14 miljoniem dolāru.

Aktieris lūdza draugus nākamajā dienā ierasties ciemos.

"Es paņēmu karti un norādīju uz visām vietām, kurās esmu bijis, un uz visām lietām, ko esmu redzējis. Un jautāju:

"Kā tādiem cilvēkiem atmaksāt? Kā būtu ar miljonu dolāru?"" atklāj aktieris.

"Tas bija 27. vai 28. septembrī. Un tieši gadu vēlāk, 27. septembrī, es apprecējos," uzsver Klūnijs.

"Gribu, lai jūs zināt, cik daudz man nozīmējat.

Atbraucis uz Losandželosu, es gulēju uz jūsu dīvāna. Man ir ļoti paveicies, ka visi esat manā dzīvē, bez jums es nevarētu būt tur, kur tagad esmu. 

Tāpēc man ir ļoti svarīgi pateikties jums, kamēr visi esam kopā. Vēlos, lai atverat koferus," Klūnija vārdus atceras uzņēmējs Randijs Gerbers.

"Visi draugi bija šokā, redzot miljonu dolāru vērtās naudas dāvanas. Summa bija sadalīta 20 dolāru banknotēs," stāsta Gerbers. 

"Viens draugs strādāja Teksasas lidostas bārā, lai uzturētu ģimeni. Viņš katru dienu uz darbu brauc ar velosipēdu,"

atklāja uzņēmējs. "Tie ir draugi, kas patiešām rūpējušies par Džordžu, un tagad viņš tiem visu atdod.

Uzņēmējs centās atdot naudu atpakaļ, taču aktieris nepiekāpās. "Pavilku viņu malā un teicu, ka absolūti nepieņemu šo miljonu dolāru," stāstīja Gerbers.

"Man ir viens paziņojums. Ja Randijs nepieņems miljonu dolāru, neviens nesaņems naudu," tajā brīdī sacīja Klūnijs. 

Uzņēmējs naudu vēlāk ziedoja labdarībai. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu