"Nevaru vien sagaidīt!" Parisa Hiltone vēlas divus vai trīs bērnus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Parisa Hiltone atklāj, ka šobrīd viņas prioritāte ir kļūt par māti - zvaigzne vēlētos divus vai trīs bērnus tuvākajā nākotnē. 

"Nevaru vien sagaidīt," viņa sacīja, atklājot, ka vēlētos "divus vai trīs" bērnus. Sarunā ar "E! News" realitātes šovu zvaigzne pievēršas cerībām par mātes lomu. 

"Es vispirms gribētu dvīņus," viņa piebilda.

"Es nezinu, to ir grūti paskaidrot. Vienmēr esmu gribējusi, kaut man būtu vecāks brālis, jo man šķiet, ja man tāds būtu, tad viņš mani aizsargātu un būtu blakus skolā."

Paturot prātā šo atklāsmi, viņa turpināja: "Varbūt vispirms zēns." 

Hiltone novembrī trīs dienu ilgā ceremonijā salaulājās ar uzņēmēju Kārteru Reimu. Pēc tam jaunlaulātie baudīja septiņu nedēļu medusmēnesi.

"Es nevarētu būt laimīgāka, viņš man ir viss," Parisa sacīja, norādot, ka viņu laulību ceremonija bija "pasakas cienīgas sapņu kāzas".

Viņa piebilda, ka Demija Lovato dziedāja dziesmu "I Will Always Love You" un kāzu svinībās notika arī karnevāls Santamonikas piestātnē, kur Diplo darbojās kā dīdžejs.

Hiltone atzina, ka viņai bija vajadzīgs laiks, lai pierastu pie tā, ka viņa un Reims viens otru sauc par vīru un sievu. 

"Šī vārda izteikšana man sākumā bija ļoti dīvaina, lai gan mēs vienmēr esam bijuši kopā 24/7, mēs jau jutāmies gluži kā precēts pāris."

Hiltone un Reims pēc aptuveni gada kopābūšanas saderinājās pērn 13. februārī un jau 11. novembrī krāšņās kāzās mija gredzenus. Vēl 2018. gadā Hiltone gatavojās kāzām ar amerikāņu aktieri Krisu Zilki, taču tās atcēla.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu