Turpina palielināties Covid-19 izplatība Rīgas skolās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Skolas telpas. Ilustratīvs foto.
Skolas telpas. Ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Nedēļas laikā ir turpinājusies Covid-19 izplatība Rīgas izglītības iestādēs, informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentā.

Pirms nedēļas attālinātās mācības bija noteiktas 63 skolās, bet šonedēļ tādas ir 60 skolās. Taču ja pirms nedēļas pilnībā vai daļēji attālināti mācījās 350 klašu grupas, tad tagad attālinātās mācības noteiktas 450 klašu grupās.

Pa nedēļu būtiski palielinājusies Covid-19 izplatība bērnudārzos. Ja pirms nedēļas Covid-19 bija skāris 22 pirmsskolas izglītības iestādes, tad šīs nedēļas sākumā tās jau ir 45 pirmsskolas izglītības iestādes, kurās Covid-19 skāris 91 pirmsskolu grupu.

Departamentā arī informēja, ka Rīgas Valsts 2. ģimnāzija šonedēļ mācību procesu organizē attālināti rotācijas kārtībā visai skolai.

LETA jau ziņoja, ka no 17. janvāra līdz 21. janvārim Latvijā pilnībā attālināti mācības notika 12 vispārējās izglītības iestādēs - piecās pamatskolās, četrās vidusskolās, divās sākumskolās un vienā ģimnāzijā. Tāpat attālinātās mācības notika vēl divās pirmsskolas izglītības iestādēs, divās speciālās izglītības iestādēs un vienā profesionālās ievirzes mūzikas un mākslas izglītības iestādē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu