Skolēna uzņemtas bildes atklāj skarbu patiesību par to, ko amerikāņu bērni ēd skolas pusdienās (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kristofers Vangellovs/Facebook

Sabiedrību šokējis kāda tēva publicētais ieraksts vietnē "Facebook", kas atklāja skarbo patiesību par to, ko viņa dēls un citi amerikāņu bērni saņem pusdienās vienā no Ņujorkas centrālajām pamatskolām.

Kristofers Vangellovs sociālajos tīklos publiskojis vairākus foto, kuros redzamas dēla skolas pusdienas. Maigi teikts, ka šie foto šokē, - ko nākas ēst augošam organismam!

Vienā fotogrāfijā redzami daži vistas nageti, saujiņa salipušu rīsu un burkāni, bet citā picas šķēle un trīs apelsīnu daiviņas. Vēl kāds pusdienu foto atklāj omleti, tomātu mērci un baltmaizes doniņu.

Foto: Facebook / Chris Vangellow

"Bērni sūdzējās par pārtikas daudzumu, ko viņi saņem pusdienās," "The Independent" stāsta Vangellovs. "Tas esot palicis aizvien mazāks un mazāks. Man bija interese, cik tas patiesībā ir slikti, tāpēc es teicu: "Uzņemiet dažas fotogrāfijas."

"Šodien es saņēmu šo fotoattēlu. Tas tiešām ir smieklīgi. Nevajag uzrunāt mani ar muļķībām "jūs saņemat to, par ko maksājat" vai arī "vienkārši dodiet viņiem līdzi papildu pārtiku"," pagājušajā nedēļā publicētajā ierakstā sacīja Vangellovs. "Problēma ir tā, ka ne visas ģimenes to var izdarīt. Mēs nedzīvojam ļoti bagātā rajonā. Dažiem bērniem mājās nav ko ēst, un ar skolas pusdienām viņiem ir jāizdzīvo."

Foto: Facebook / Chris Vangellow

"Tas nav pietiekami barojošs ēdiens, tas nav pietiekami sātīgs," Vangellova kungs teica "The Independent". "Īpaši tiem, kuri ir sportisti, ar šo viņi nespēs izturēt basketbola spēli."

Vangellova kunga dēls, kuram tiek dotas šādas bezmaksas skolas pusdienas, ir 16 gadus vecs.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu