Ceturtdienas horoskops: 27. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops ceturtdienai, 27. janvārim.

AUNS

Netērē laiku un spēkus neauglīgās diskusijās un necenties „pārtaisīt” citādi domājošos. Svarīgās lietās paļaujies pats uz sevi, ne kolēģu vai paziņu solījumiem.

VĒRSIS

Turies tālāk no situācijām, kurās citi skaidro attiecības. Šodien pirmajā vietā vēlams likt savas intereses un saudzēt nervus. Kārtīgi paveikts darbs sniegs gandarījumu, bet pārējais nav tik svarīgi.

DVĪŅI

Šodien tā mierīgi – palēnām, pamazām. Darbā iespējamas pārmaiņas, kas nav īsti pa prātam. Nevajag satraukties un strīdēties, gan vēlāk viss atrisināsies un nostāsies savās vietās.

VĒZIS

Darbā gaidāmi jauni izaicinājumi. Atroti piedurknes, piepūt vaigus un – uz priekšu! Ja kaut kas tomēr nenotiek pēc tava prāta, apvaldi emocijas, tas situāciju var tikai sarežģīt.

LAUVA

Profesionālajā jomā būs iespējas izcelties un izvirzīties, vari saņemt kādu saistošu piedāvājumu. Enerģijas tev netrūks - dosies uz priekšu lieliem soļiem, iedvesmojot pārējos.

JAUNAVA

Nesteidzini notikumus, lai viss rit savu gaitu. Padomā vairāk par sevi, dari lietas, kas vairo optimismu un dzīvesprieku. Kad spēki būs atgūti, tad gan ir vērts pārrunāt situāciju darba vidē.

SVARI

Ir labs laiks jaunu sadarbības partneru meklējumiem. Svarīga tēma attiecību veidošana - gan profesionālajā vidē, gan privātajā dzīvē. Svariem vienmēr un visā vajag harmoniju.

SKORPIONS

Jauni plāni, taču visu vajag rūpīgi izvērtēt, jo pastāv pārrēķināšanās riski. Darbā jāraugās, lai tavs veikums tiek novērtēts, bet varbūt ir vērts palūkoties pēc izdevīgāka varianta.

STRĒLNIEKS

Sarežģīta un emocionāla diena. Ja saglabāsi mieru, vairāk paveiksi un varēsi lepoties. Kārtojot lietišķas darīšanas, pievērs uzmanību dokumentiem, līgumu tekstiem un juridiskām niansēm.

MEŽĀZIS

Svarīga finanšu tēma, un ir labas iespējas nopelnīt vairāk vai ielikt pamatus peļņai nākotnē. Tomēr jāuzmanās no riskantiem un nepārdomātiem pasākumiem.

ŪDENSVĪRS

Jātiek skaidrībā, ko atstāt pagātnē un kurp virzīties tālāk. Par ideju trūkumu nebūs jāsūdzas, tās birs kā no pilnības raga. Turklāt daudzas būs noderīgas praktiskai realizēšanai.

ZIVIS

Ļoti iespējams, ka tavs viedoklis nesakritīs ar kolēģu vai priekšnieku uzskatiem, bet necenties par varītēm pierādīt savu taisnību. Labs laiks mācībām un filozofiskiem patiesības meklējumiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Tagad mēs esam arī Telegram!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu