VIDEO ⟩ Porziņģim neiztur nervi - latviešu basketbolists "Mavericks" sagrāvē tiek izraidīts no spēles (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Trešdien, 26. janvārī, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačs priekšlaicīgi noslēdzās latviešu basketbolistam Kristapam Porziņģim.

Dalasas "Mavericks" viesos ar rezultātu 92:130 (20:29, 31:34, 27:34, 14:33) piekāpās Goldensteitas "Warriors" basketbolistiem.

Porziņģis šajā spēlē uz parketa pavadīja 25 minūtes un 22 sekundes, gūstot vien deviņus punktus (3/8 2p., 1/7 3p., 0/0 1p.). Tāpat liepājnieka kontā arī septiņas atlēkušās bumbas, divi bloķēti metieni, kā arī pa vienai pārķertai bumbai un rezultatīvai piespēlei.

Liepājnieks trīs reizes kļūdījās un divas reizes pārkāpa noteikumus. Šajā spēlē, līdzīgi kā lielākā daļa "Mavericks" komandas, Porziņģis uzrādīja negatīvu +/- koeficientu -17.

Šoreiz Porziņģim gan vakars beidzās priekšlaicīgi, jo ceturtās ceturdaļas 4. minūtē viņš pilnīgi nepiesegts gājienā uz grozu pazaudēja bumbu un pēc epizodes ar kāju to spēra tribīnēs. Par šādu nesportisku rīcību tiesneši Porziņģi aizsūtīja uz ģērbtuvēm.

"Mavericks" rindās šajā spēlē rezultatīvākais bija Luka Dončičs, kurš atzīmējās ar 25 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, savukārt Džeilens Bransons pievienoja 11 punktus.

Pretinieku sastāvā rezultatīvākais bija pirmgadnieks Džonatatns Kuminga, kurš guva 22 punktus. Kopumā septiņi "Warriors" basketbolisti šajā mačā guva desmit vai vairāk punktus. Komandas līderis Stefans Karijs atzīmējās ar 18 punktiem, tiesa viņa likstas no tālmetienu līnijas nebeidzās arī šajā mačā, jo grozā lidoja tikai divi no desmit izpildītajiem trejačiem.

"Mavericks" šobrīd 27 uzvarām 48 mačos ieņem 5. vietu Rietumu konferences tabulā, tikmēr "Warriors" ar 35 panākumiem tikpat mačos ierindojas 3. vietā.

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs jau ceturtdien, plkst. 5. pēc Latvijas laika viesojoties pie Portlendas "Trail Blazers".

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu