Uģis Kuģis uzzina gaidāmā mazuļa dzimumu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pavisam nesen visa Latvija dzīvoja līdzi Kuģu ģimenes centieniem tikt pie mazuļa, kas vainagojās ar pozitīvām ziņām, un nu Uģis kopā ar sievu Lindu dodas uz skrīninga izmeklēšanu, kas atklās – ģimenei pievienosies dēls vai meita?

Protams, svarīgāka par dzimuma jautājumu ir iespēja pārliecināties, vai ar bērniņu viss ir kārtībā – vai ir vesels un attīstās atbilstoši grūtniecības posmam. Par to abi vecāki ir priecīgi, tomēr ziņkāri, kas tad gaidāms, arī ir grūti noslēpt.

Uģis "Ģimene burkā" skatītājiem atklāj, ka šoreiz drīzāk vēlētos meitiņu, jo "vīrietis kļūst pa īstam pieaudzis un spēj saprast sievietes tikai tad, kad audzina meitu", taču viņa nojauta saka, ka drīzāk jau kļūs par divu dēlu tēti. Izrādās, Uģa intuīcija sakrīt ar mediķu prognozēm.

"Tad es par īstu vīrieti vēl nekļūšu. Nu ko, būs divi pincīši mājās. Izskatās, ka Tamalam būs brālītis," uzzinājis patīkamos jaunumus no sieviņas, saka Uģis.

Lai arī Linda vēl vieš cerību, ka daktere varētu arī kļūdīties, Uģis spriež, ka esot jau apradis ar šo domu, jo audzināt divus bosikus varētu būt ļoti interesanti.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu