Punnenova komandā Covid-19 uzliesmojums un atcelts mačs pret Ķēniņa "Lausanne"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: www.scltigers.ch

Zaudējumu otrdien, 25. janvārī, piedzīvoja latviešu uzbrucēja Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette", tikmēr Covid-19 uzliesmojuma dēļ atcelta Langnavas "Tigers" komandas spēle.

Ženēvas "Servette" ar 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) viesos piekāpās "Bern".

Smirnovs laukumā bija 15 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, uzvarēja divos no 11 iemetieniem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu, kamēr Smons spēlēja sešas minūtes un 16 sekundes, galvenajos statistikas rādītājos paliekot uz nulles.

"Bern" sastāvā Latvijas uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pieteikumā nebija.

Tikmēr Covid-19 uzliesmojuma dēļ Ivara Punnenova, Oskara Lapinska, Riharda Melnalkšņa un Darela Dukura pārstāvētās Langnavas "Tigers" rindās, nenotika komandas spēle ar Ķēniņa vienību "Lausanne".

Turnīra tabulā "Servette" ar 61 punktu 41 spēlē ieņem septīto vietu, bet "Lausanne" ar 59 punktiem 38 spēlēs ir pozīciju zemāk. "Bern" atrodas desmitajā pozīcijā ar 50 punktiem 40 mačos, bet "Tigers" ar 32 izcīnītiem punktiem 41 spēlē ieņem 12.vietu 13 komandu konkurencē. Līderi ar 82 punktiem 42 mačos ir Rapersvīlas-Jonas "Lakers" hokejisti.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu