Mūziķa bijusī nāk klajā ar skaļu paziņojumu: Merilins Mensons man lika nodarboties ar seksu kameras priekšā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

2021. gada februārī, gandrīz 15 gadus pēc pirmās tikšanās kādā ballītē Losandželosā, kad viņai bija 18 gadu un viņš bija 37 gadus vecs, aktrise Evana Reičela Vuda publiski apsūdzēja savu bijušo līgavaini Braienu Vorneru, kurš citādi pazīstams kā pretrunīgais gotu rokeris Merilins Mensons.

Merilina Mensona advokāts Hovards Kings nāca klajā ar paziņojumu izdevumā "The Post".

"No visiem nepatiesajiem apgalvojumiem, ko Evana Reičela Vuda izteikusi par Braienu Vorneru, viņas tēlainais stāsts par mūzikas videoklipa "Heart-Shaped Glasses" tapšanu pirms 15 gadiem ir visnekaunīgākais un visvieglāk atspēkojamais, jo bija vairāki liecinieki," saka Kings.

"Evana bija ne tikai iesaistīta filmēšanā, bet arī plānošanā un pēcapstrādē. Simulētā seksa aina aizņēma vairākas stundas, lai uzņemtu vairākus kadrus, izmantojot dažādus leņķus.

Braienam nebija sekss ar Evanu filmēšanas laukumā, un viņa zina, ka tā ir patiesība."

"Mēs bijām apsprieduši simulētu seksa ainu," sacīja Vuda. "Bet, kad sākās filmēšana, viņš sāka aktu pa īstam. Es nekad tam nebiju piekritusi... Tas bija pilnīgs haoss, un es nejutos droši – neviens mani nepieskatīja... Es jutos pretīgi un it kā būtu izdarījusi kaut ko apkaunojošu, un es varu teikt, ka komanda jutās ļoti neērti un neviens nezināja, ko darīt. Mani piespieda uz komerciāla seksa aktu, aizbildinoties ar nepatiesu apgalvojumu. Toreiz pret mani tika pastrādāts pirmais noziegums - un es tiku būtībā izvarota kameras priekšā."

Vuda atceras, ka neilgu laiku pēc abu iepazīšanās ar viņu emocionāli manipulēja. "Viņš iegrieza burtu E (savā ādā), un es iegriezu M, lai parādītu īpašumtiesības un lojalitāti. Es to iegriezu netālu no iegurņa, lai parādītu, ka piederu viņam."

Vuda jau iepriekš ir izteikusi publiskas apsūdzības par Mensona vardarbību, tostarp to, ka viņš viņu izmantojis pusaudžu gados. Mensons šīs apsūdzības ir noraidījis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu