VIDEO ⟩ Šoferis reibumā iestieg bērnu rotaļu laukumā un atstāj notikuma vietu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Policistiem Juglā izdevies notvert kādu šoferi, kurš, būdams krietnā alkohola reibumā, ar savu auto vizinājies pa bērnu rotaļu laukumu un vēlāk meties bēgt, ceturtdien, 27. janvārī, vēsta raidījums "Degpunktā".

Gaišā dienas laikā kāds autovadītājs Juglā ar "Mercedes" transportlīdzekli iebraucis bērnu rotaļu laukumā, kur automašīna iestigusi. Kāds no klātesošajiem arī piezvanījis policijai un izteicis aizdomas, ka braucējs varētu būt piedzēries.

Brīdī, kad ieradās policisti, autovadītājs jau bija pametis notikuma vietu, taču aculiecinieki norādīja, kurā virzienā viņš aizgājis. Kārtības sargi sekojuši apkārtējo norādēm un drīz vien panākuši vīru, kurš centies pazust aiz kāda turpat blakus esoša daudzstāvu nama stūra.

Vīrietis neizrādīja vēlmi sadarboties ar policistiem, tāpēc kārtībsargiem nācās izmantot fizisku spēku un speclīdzekļus, lai viņu aizturētu un ievietotu tam paredzētajā ekipāžas auto nodalījumā. Drīz vien noskaidrots, ka šajā laukumā atrodas pašvaldības videokameras, kuras sniedza aptiprinājumu, ka tajās redzams aizturētais vīrietis-autovadītājs.

Dzērājšoferis pēc tam nodots ceļu policistu rokās, kuri fiksējuši vīrieša veikumu, kā arī atklājuši, ka šis pats auto, iespējams, iesaistīts kādā šajā dienā notikušā ceļu satiksmes negadījumā. Vai tā patiešām noticis, tālākās izmeklēšanas laikā noskaidros Valsts policijas darbinieki. Savukārt šoferim uz vairākiem gadiem būs jāšķiras no atļaujas sēsties pie stūres.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu