Igaunijā notiek kriminālizmeklēšana par autokatastrofu, kurā iesaistīts "Comedy Latvia" dibinātājs Zezerans

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Avārijas trijstūris.
Avārijas trijstūris. Foto: Shutterstock

Igaunijā notiek kriminālizmeklēšana par autokatastrofu, kurā iesaistīts stāvkomēdiju komiķu un producentu apvienību "Comedy Latvia" un "Comedy Estonia" dibinātājs un līdzīpašnieks Luiss Zezerans, piektdien ziņo portāls "Estonian World".

Pēc Igaunijas policijas sniegtās informācijas, negadījums noticis 2.decembrī plkst.21.30 uz Tartu-Luhamā šosejas apmēram 13 kilometru no Tartu. Tajā cietuši divi cilvēki, bet viens gājis bojā.

39 gadus vecs Rumānijas pilsonis, kurš vadījis kravas auto "Scania" ar puspiekabi, uz slidenā ceļa zaudējis kontroli pār transportlīdzekli un iebraucis pretējā joslā, saduroties ar Zezerana vadīto pilsētas apvidus automašīnu "Volvo XC90".

Notikuma vietā gāja bojā "Comedy Estonia" komiķis, 22 gadus vecais Igaunijas pilsonis Tambets Silds, kurš atradās Zezerana vadītā auto priekšējā pasažiera sēdeklī. Savukārt 23 gadus vecais ASV pilsonis Kalebs Bruniks, kurš arī ir "Comedy Estonia" komiķis un atradās aizmugurējā sēdeklī, guva smadzeņu ievainojumu un joprojām smagā stāvoklī atrodas slimnīcā.

Zezerans, kurš ir Austrālijas pilsonis, negadījumā nav guvis vērā ņemamas traumas. Rumānijas pilsonis, kurš vadīja kravas auto, nav cietis.

Igaunijas policijas pārstāvis portālam "Estonian World" norādījis, ka notiek izmeklēšana, taču sīkāka informācija netiek atklāta.

"Negadījuma apstākļi joprojām tiek noskaidroti, un sīkāka informācija pašlaik nevar tikt sniegta," viņš sacījis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu