VIDEO ⟩ Atklājas jaunas detaļas par traģisko avāriju Mārupes novadā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Raidījums "Degpunktā"

Kāds "Audi" šoferis piektdien pa Ventspils šoseju lielā ātrumā traucās Rīgas virzienā, un netālu no Varkaļu kanāla kaut kas nogāja greizi. Spēkrats nebremzējot šķērsoja pretējo joslu un ielidoja ceļmalas kokos, kur tieši tobrīd ar motorzāģi darbojās divi mežstrādnieki. Mašīna notrieca abus vīrus, un viens no viņiem gāja bojā turpat uz vietas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Vēl nezinot par letālajām sekām, glābēji steidza palīgā visiem trim cietušajiem. Ugunsdzēsēji no Bulduru posteņa ieradās ātrāk par mediķiem un gandrīz vienlaikus ar policiju, kas garām brauca nejauši.

Cilvēkiem policisti sniedza pirmo palīdzību. Negadījuma vietā raidījums sastapa apvienotās Jūrmalas un Mārupes domes deputātu Jāni Kazaku, kurš dzīvo turpat netālu un kā vietējais iedzīvotājs jau izsenis cīnās par satiksmes drošību uz apvedceļa.

Policijā par notikuši ir sākts kriminālprocess un iesaistīto iztaujāšana, iespējams, tik drīz vēl nenotiks. Abi izdzīvojušie ir smagā stāvoklī. Par izmeklēšanas gaitu policija sola informēt.

Plašāku informāciju noskaties raidījuma sižetā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu