Sestdien Bauskas novadā, automašīnai iebraucot aizsargbarjerā, mirusi sieviete (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Sestdien, 29. janvārī, Bauskas novada Stelpes pagastā, automašīnai iebraucot aizsargbarjerā, vēlāk no gūtajām traumām mirusi transportlīdzekļa pasažiere,  informēja Valsts policijā (VP).

Sākotnējā informācija liecina, ka uz autoceļa Iecava-Stelpe automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca aizsargbarjerā, pēc kā negadījumā iesaistītās personas pameta notikuma vietu. Vēlāk auto pasažiere no gūtajām traumām mira.

VP turpina skaidrot notikušā apstākļus. Ir sākts kriminālprocess.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 34 bijuši Rīgas reģionā, 13 - Zemgales reģionā, 11 - Vidzemes reģionā, 15 - Kurzemes reģionā un septiņi - Latgales reģionā.

Ceļu satiksmes negadījumos kopumā cietuši 20 cilvēki. Rīgas reģionā ceļu satiksmes negadījumos kopā cietuši 16 cilvēki, Vidzemes un Kurzemes reģionā - katrā pa diviem. Viens cietušais Vidzemes reģionā bija gājējs.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī Latvijā avarējuši divi autobusi, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Naktī uz svētdienu plkst. 00.01 tika saņemts izsaukums uz Saulkrastu novada Saulkrastu pagastu, kur bija notikusi autobusa un vieglās automašīnas sadursme. Izmantojot hidrauliskos instrumentus, no vieglās automašīnas tika atbrīvots viens cilvēks un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Trīs no autobusa pasažieriem bija cietuši un tika nodoti NMPD.

Savukārt sestdien plkst. 18.15 tika saņemts izsaukums uz Dobeles novada Jaunbērzes pagastu, kur bija notikusi autobusa un mikroautobusa sadursme. Cilvēki no transportlīdzekļiem bija izkļuvuši pašu spēkiem.

Tāpat sestdien plkst. 21.37 tika saņemts izsaukums uz Čaka ielu Rīgā, kur bija notikusi trīs vieglo automašīnu sadursme. VUGD palīdzēja izkļūt no automašīnas vienam cilvēkam. Notikumā kopumā četri cilvēki tika nodoti NMPD. Plkst.00.27 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu