Latvijas hokejistam Eglem rezultatīva piespēle zaudējumā AHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Haralds Egle
Haralds Egle Foto: Jonathan Kozub

Latvijas hokejists Haralds Egle sestdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, taču tas nepalīdzēja viņa pārstāvētajai Manitobas "Moose" izcīnīt uzvaru.

"Moose" mājas spēlē ar rezultātu 3:4 (0:2, 2:1, 1:1) piekāpās Ebotsfordas "Canucks", kuras rindās uz rezervistu soliņa palika Artūrs Šilovs.

Egle asistēja otrajā vārtu guvumā, kad pēc viņa un Grega Meireles piespēles neizšķirtu panāca Džefs Malots.

Latvijas hokejists spēles laikā arī divas reizes meta pa pretinieku vārtiem un noslēdza maču ar pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Savukārt Jūtikas "Comets" rindās vārtsargs Mareks Mitens sēdēja uz rezervistu soliņa, viņa pārstāvētajai vienībai izbraukumā ar rezultātu 4:2 (2:1, 1:1, 1:0) pārspējot Ročesteras "Americans".

Citā spēlē Eduarda Tralmaka Providensas "Bruins" izbraukumā ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Springfīldas "Thunderbirds".

Tralmaks divas reizes meta pa pretinieku vārtiem un noslēdza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

Regulārajā čempionātā līdz aprīļa beigām komandas aizvadīs nevienādu spēļu skaitu - 76, 72, vai 68 -, sadalot vietas pēc izcīnīto punktu/maču attiecības. Plānots, ka, sākot ar nākamo sezonu, visas vienības regulārajā turnīrā aizvadīs pa 72 spēlēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu