VIDEO ⟩ Nurmagomedovs par tikšanos ar Maiklu Džordanu piedāvājis ļoti amizantu atlīdzību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans un Habibs Nurmagomedovs
Maikls Džordans un Habibs Nurmagomedovs Foto: EPA,AFP/Scanpix/Apollo.lv kolāža

Internetā popularitāti guvis video, kurā bijušais jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Habibs Nurmagomedovs par tikšanos ar Maiklu Džordanu piedāvājis visnotaļ neparastu atalgojumu.

Habibs Nurmagomedovs viennozīmīgi ir uzskatāms par vienu no pasaules sporta lielākajām zvaigznēm. Viņš ir labs draugs Portugāles futbola spīdeklim Krištianu Ronaldu, tomēr vienu no pasaules sporta ikonām krievu cīkstonim vēl nav izdevies satikt un tas ir leģendārais basketbolists Maikls Džordans.

Aizvadītajā nedēļas nogalē (pirmo reizi ASV) norisinājās Nurmagomedova MMA organizācijas "Eagle FC" rīkotais cīņu šovs "Eagle FC 44". Klātienē, protams, bija arī pats Nurmagomedovs, kurš amerikāņu komiķim Bobam Menerijam par iespēju tikties ar Džordanu piedāvāja visnotaļ amizantu atalgojumu.

"Trīs aitas! Ja tu noorganizēsi manu tikšanos ar Maiklu Džordanu, saņemsi trīs aitas. Un varbūt vēl vienu suni," ar smaidu uz lūpām noteica Nurmagomedovs.

Menerijs norādīja, ka Nurmagomedovam jau jāsāk gatavot piedāvātās aitas.

Šī nav pirmā reize, kad Nurmagomedovs "galdā liek" aitas. 2020. gadā viņš uz tautieša Magomeda Ismailova uzvaru derībās ar kādu paziņu arī "lika" trīs aitas.

"Eagle FC 44" cīņu šova galvenajā duelī uzvaru pār Taironu Spongu izcīnīja pieredzes bagātais Sergejs Haritonovs, savukārt vakara pirmspēdējā duelī oktagonā atgriezās leģendārais Rašāds Evanss, izcīnot panākumu pēc tiesnešu lēmuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu