Apšaudē bojā gājusi Paragvajas futbola zvaigznes sieva; dzīvību zaudējusi vēl viena persona

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Traģiski notikumi norisinājušies svētdien, 30. janvārī, norisinājušies Paragvajas galvaspilsētā Asunsjonā, kur koncerta laikā apšaudē dzīvību zaudējuši vairāki cilvēki.

Ārzemju mediji vēsta, ka koncertā notikušajā apšaudē dzīvību zaudējusi Paragvajas futbola kluba "Olimpia" futbolista Ivana Toresa sieva Kristīna Vita Aranda.

Trīs bērnu māte un modele kopā ar vīru Toresu bija devusies apmeklēt koncertu, kad stadionā sākās apšaude. Šāvēju raidītā lode Arandai trāpījusi galvā, kā rezultātā sieviete mira notikuma vietā.

Tiek ziņots, ka šāvēju mērķis bijis kāds vietējais narkodīleris. Tomēr apšaudes rezultātā dzīvību zaudēja ne tikai Aranda, bet arī kāds vīrietis vārdā Rohass Mora. Atskaitot divas bojāgājušās personas, apšaudē cieta vēl četri cilvēki, kuri pēcāk tika nogādāti slimnīcā.

Pats Toress apšaudē fiziski necieta. "Olimpia" vēsta, ka apšaudē cietusi vēl cita futbolista, Viktora Salazāra sieva, kurai iešauts kājā. Pats Salazārs notikušajā neesot cietis, bet tika nogādāts slimnīcā ar pēctraumatiskā stresa pazīmēm.

Toress lielāko daļu karjeras pavadījis Paragvajas virslīgas klubos, bet savulaik viņš pārstāvējis arī valsts U-21 izlasi.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu