Dziedātāja Rianna un reperis "A$AP Rocky" pirmdzimtā gaidībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: MARIO ANZUONI

Dziedātāja un uzņēmēja Rianna (33) kopā ar reperi "A$AP Rocky" (33) ir pirmdzimtā gaidībās. 

Slavenais pāris tikai iemūžināts līdz šim neredzētās fotogrāfijās. Dziedātāja Rianna, kura bija tērpusies spilgti rozā mētelī, pirmo reizi sabiedrībai izrādīja savu grūtnieces vēderiņu. Fotogrāfijās pāris redzams pastaigājoties pa Ņujorkas piesnigušajām ielām, "A$AP Rocky" bija mīloši aplicis roku ap dziedātājas pleciem. Vienā no kadriem redzams, kā reperis noskūpsta topošās māmiņas pieri. 

Par iespējamo dziedātājas grūtniecību tika spekulēts jau pagājušajā gadā, kad dziedātāja regulāri izvēlējās brīva piegriezuma apģērbus. "Daiy Mail" par grūtniecību saņēma pirmās ziņas jau janvāra sākumā, kad Rihanna bija redzama restorānā, glāstot vēderu un neslēpjot grūtniecību. 

2021. gadā, reperis "A$AP Rocky" paziņoja, ka pēc gadiem ilgas draudzības ir attiecībās ar dziedātāju Riannu.

Reperis intervijā dziedātāju raksturoja kā "savas dzīves mīlestību". Baumas par to, ka zvaigznes satiekas, klīda jau 2013. gadā, kad reperis atbalstīja Riannu viņas pasaules koncerttūrē.

"Viņa man atspēko miljoniem citu sieviešu. Viņa ir īstā," komentēja reperis.

Tiek uzskatīts, ka repera un dziedātājas attiecības aizsākās 2020. gadā, kad Rianna izšķīrās no sava drauga, miljardiera Hasana Džamela, ar kuru attiecībās abi bija trīs gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu