Maiks Taisons nāk klajā ar jauniem komentāriem par savu nākotni boksā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AFP/SCANPIX

Boksa leģenda Maiks Taisons savā podkāstā "Hotboxin' With Mike Tyson" pastāstījis par savu nākotni ringā.

Taisons atgriešanos boksa ringā piedzīvoja 2020. gada izskaņā, aizvadot paraugdemonstrējuma cīņu ar citu boksa ikonu Roju Džounsu jaunāko.

Sarunā ar "MMA Mania" Taisons ieskicēja, ka no Džeika Pola saņēmis cīņas piedāvājumu par apjomīgu summu.

"Man šķiet, ka piedāvājumu izteica jaunākais no brāļiem [Poliem]. Bet mani tas vairāk neinteresē. No sākuma bija jautri. Ja mēs būtu tādā situācijā, kādā bijām tad, kad pirmo reizi atgriezos, jā, mēs varētu cīnīties. Bet viss izvērtās... Viss izvērtās slikti," par savu atgriešanās cīņu pret Džounsu izteicās Dzelzs Maiks.

Savā podkāstā, kurā nesen viesojās arī UFC prezidents Deina Vaits, leģendārais bokseris norādīja, ka viņš regulāri saskaras ar veselības problēmām.

"Ik pēc 12 vai 13 mēnešiem kaut kas pazūd. Piemēram, muskuļu masa vai kas cits. Ik pa laikam kaut kas pazūd. Es nezinu... puiši grib ar mani cīnīties par 100 miljoniem ASV dolāru. Nedomāju, ka ko tādu jebkad vairs darīšu," par cimdu kāršanu uz nagliņas izteicās Taisons.

Arī Deina Vaits atzina, ka viņš vēlētos, lai Taisons neatgrieztos ringā. Leģendārais bokseris gan norādīja, ka viņa atgriešanos boksā sabojājuši finansiālie aspekti.

"Vispirms vēlējos to darīt prieka dēļ. Gribēju izklaidēties, bet tad cilvēki to pacēla citā līmenī, iesaistot arī finansiālos aspektus. Ar to prieks arī beidzās," par cīņu pret Džounsu izteicās Taisons.

Tāpat leģendārais bokseris atzina, ka viņš par dueli pret Džounsu nav saņēmis visu apsolīto naudas summu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu