Medijs: Rīgas "Dinamo" komanda KHL sezonu neturpinās (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" šosezon uz ledus, visticamāk, vairs neatgriezīsies, vēsta ziņu medijs TVNET.

10. februārī paredzēta KHL Direktoru padomes sēde, kurā plānots pieņemt lēmumu regulāro čempionātu neturpināt.

Izskanējuši divi varianti par KHL čempionāta turpināšanos.

Pastāv iespēja, ka pēc Pekinas olimpiskajām spēlēm, kuras noslēgsies 20. februārī, KHL komandas vēl gan aizvadīs trīs mačus, pēc kuriem tiks aprēķināts koeficients, kādā secībā vienības ierindosies turnīra tabulā, lai sezonu katras konferences spēcīgākās astoņas vienības turpinātu Gagarina kausa izcīņā.

Otrs variants paredz, ka uzreiz pēc olimpiskajām spēlēm komandas KHL atgriezīsies ar izslēgšanas spēļu turnīru. Komandu sadalījums Rietumu un Austrumu konferencē tiks noteikts pēc 45 nospēlētām spēlēm. Tikai Rīgas "Dinamo" aizvadījusi 45 mačus, bet lielākā daļa komandu nospēlējušas 47, 48 spēles vai vairāk.

Līdz ar to Rīgas "Dinamo" 2021./2022. gada sezona faktiski ir noslēgusies. To ziņu medijam TVNET apstiprinājis arī viens no komandas hokejistiem.

Nedēļas sākumā izskanēja informācija, ka klubu pametis tā pirmais vārtu vīrs Jūliuss Hudāčeks, pārceļoties uz Čehijas ekstralīgu. Šāds lēmums saskan ar iespējamo Rīgas "Dinamo" sezonas noslēgšanos.

KHL komandas laukumā nav devušās jau kopš 15. janvāra.

Ar 45 spēlēs iekrātiem 37 punktiem Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ierindojas pēdējā, 12. pozīcijā. Šī būs jau astotā sezona pēc kārtas, kurā Rīgas "Dinamo" nav izdevies iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu