VIDEO Grobiņā izcēlies bīstams ugunsgrēks. VUGD nosargā tuvumā esošās mājas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

1. februārī Grobiņā izcēlās bīstams ugunsgrēks. Visticamāk, ka ugunsgrēka iemesls saistāms ar kādu bojājumu apkures iekārtā vai apkures iekārtas ekspluatācijas pārkāpumiem, vēsta raidījums "Degpunktā" 

1. februārī pirms plkst. 23.00 Grobiņā, Lielajā ielā, atskanējušas aizdomīgas skaņas. Tām pēc brīža sekojušas vēl pāris skaņas.

"Dzirdu, ka kaut kādi sprādzieni. Domāju, ka bērni. Izgāju ārā, ieraudzīju milzīgus dūmus, vīrs zvanīja ugunsdzēsējiem," stāsta aculieciniece Evija.

"Lielākie izaicinājumi bija, ka šai mājai abos galos atradās divas citas ēkas – viena sabiedriskā un otra dzīvojamā ēka. Bija liels izaicinājums nosargāt abas šīs mājas neskartas, un tas arī izdevās," norāda Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Glābēju pārstāvis norāda, ka ugunsgrēku izdevies lokalizēt ap plkst. 1.30 naktī, savukārt pēdējā brigāde notikuma vietu pametusi tikai plkst. 6.30 no rīta.

Visticamāk, ka ugunsgrēka iemesls saistāms ar kādu bojājumu apkures iekārtā vai apkures iekārtas ekspluatācijas pārkāpumiem.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu