Rianna līdz šim neredzētā fotogrāfijā parāda faniem savu grūtnieces vēderiņu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rianna
Rianna Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Dziedātāja un uzņēmēja Rianna (33) platformā "Instagram" publicējusi pirmo grūtniecības foto, kopš apstiprinātas ziņas par viņas un repera "A$AP Rocky" (33) pirmdzimtā gaidībām. 

Pirmdien, 31. janvārī, paparaci iemūžināja slaveno pāri, atklājot ziņas par grūtniecību, bet trešdien pati dziedātāja savā "Instagram" kontā dalījusies ar vēl vienu foto. 

Pie foto Rianna publicējusi komentāru: "Kā banda ieradās melnādaino vēstures mēnesī." Zem ieraksta fani steidzās apsveikt dziedātāju un izteikt atbalstošus komentārus. 

Jau vēstīts, ka par iespējamo dziedātājas grūtniecību baumoja jau pagājušajā gadā, kad dziedātāja regulāri izvēlējās brīva piegriezuma apģērbus. "Daiy Mail" par grūtniecību saņēma pirmās ziņas jau janvāra sākumā, kad Rihanna bija redzama restorānā, glāstot vēderu un neslēpjot grūtniecību.

2021. gadā, reperis "A$AP Rocky" paziņoja, ka pēc gadiem ilgas draudzības ir attiecībās ar dziedātāju Riannu.

Reperis intervijā dziedātāju raksturoja kā "savas dzīves mīlestību". Baumas par to, ka zvaigznes satiekas, klīda jau 2013. gadā, kad reperis atbalstīja Riannu viņas pasaules koncerttūrē.

"Viņa man atspēko miljoniem citu sieviešu. Viņa ir īstā," komentēja reperis.

Tiek uzskatīts, ka repera un dziedātājas attiecības aizsākās 2020. gadā, kad Rianna izšķīrās no sava drauga, miljardiera Hasana Džamela, ar kuru attiecībās abi bija trīs gadus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu