Petrosjana gados jauno sievu nopeļ, ka viņa ģērbjas kā vecmāmiņa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Jevgēnija Petrosjana (76) sievai nav pat četrdesmit, taču, kā novērojuši Tatjanas Brukhunovas (32) sekotāji vietnē "Instagram", viņas ģērbšanās stils sievieti padara vizuāli vecāku. 

Jaunajai sievietei patīk tērpties smagnējos audumos, seģenēs un savādās, ar rozēm klātās cepurēs. 

"Tu ģērbies kā vecmāmiņa, lai gan esi jauna un skaista. Nedaudz kosmētikas un stila padomi palīdzētu," raksta Brukhunovas kritiķi.

Tatjana visus negatīvos komentārus vienkārši izdzēš. "Man raksta arī daudzas sievietes un stāsta, ka labprāt ģērbtos tāpat, tomēr viņas kautrējas." 

Tatjana Brukhunova ir pārliecināta, ka ģērbjas ļoti stilīgi, vienkārši skaudīgi cilvēki nevar saprast viņas augsto modi. 

Par sievietes vēlmi izskatīties vecākai spriež arī psiholoģe. "Nav noslēpums, ja attiecības tiek veidotas ar krietni vecāku vīrieti, tas liecina, ka sieviete izvēlētajā partnerī ir atradusi sava tēva tēlu. Šādas attiecības tiek veidotas, lai kompensētu bērnībā trūkstošo vecāku mīlestību,” stāsta psiholoģe Anna Beļavska.

Psiholoģe norāda, ka var pienākt arī mirklis, kad jaunākais partneris vēlas būt vienlīdzīgs. Tad noris dažādas personības krīzes, jo no "nemīlētas, mazas meitenes" tēla jākļūst par "līdzvērtīgu sievieti". "Tatjanas ārējais tēls mums tieši to demonstrē. Viņa vēlas paust, ka ir tāda pati kā vīrs. Sieviete cenšas parādīt sev un pasaulei, ka ir spējusi izaugt. Tas nozīmē, ka drīz viņa atradīs līdzsvaru un savu īsto vietu laulībā. Viņa apzināsies jaunības vērtību, bet dalīsies arī ar vīra viedumu. Kad tas notiks, būs redzamas izmaiņas arī ārējā tēlā," domā psiholoģe. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu