Agate Muceniece: Jādara viss iespējamais, lai bērni būtu laimīgi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Agate Muceniece.
Agate Muceniece. Foto: Agate Muceniece/Instagram

Agate Muceniece un Pāvels Prilučnijs par šķiršanos paziņoja pirms diviem gadiem. Pēc tam aktrise ar bērniem izvācās no abu kopīgajām mājām un apsūdzēja Prilučniju vardarbībā pret ģimeni. Tomēr šobrīd pāris cenšas saglabāt draudzīgas attiecības bērnu dēļ. 

Agate ilgu laiku nevarēja aizmirst skandalozo šķiršanos, pēc tās viņa regulāri intervijās deva mājienus par Pāvela jauno aizraušanos. Aktieris bieži tika redzēts ar seriāla "Tētuka meitiņas" aktrisi Miroslavas Karpovičas, lai gan pāris oficiāli attiecības nav apstiprinājis.

Agate un Pāvels domstarpības spēja atrisināt, lai to dēļ neciestu bērni. Viņi pat devās kopīgā ceļojumā uz Dubaiju. Kādreizējās pāris publicēja arī foto, kurā kopā ar bērniem stāv iepretim atrakciju parkam. "Pirms dažiem gadiem bijām tajā pašā vietā. Cik ātri izaug bērni!" - rakstīja aktieris.

"Dēla dzimšanas diena bija lieliska. Es gan to nenofilmēju, jo atnāca tēvs un viņam nepatīk, ka filmēju. Bet mēs esam malači! Mēs atradām kopīgu valodu. Tā ir liela dāvana, ka viņš ieradās uz bērna dzimšanas dienu. Dēls bija tik laimīgs, ka ir mamma un tētis," video stāsta Agate.

Protams, attiecību atrisināšana nebija vienkārša, bet abi aktieri saprot, ka ir atbildīgi par kopīgajiem bērniem.

"Mums jādara viss iespējamais, lai viņi būtu laimīgi, jānošķir emocijas un egoisms. Mums gan pagaidām ar to neklājas vienkārši. Es sapratu, ka dzīve ir labākais scenārijs, kuru var sarakstīt cilvēks. Tas ir neparedzami. Vari ilgi kaut kam ticēt, par to runāt un darīt, bet pēkšņi viss mainās. Tas, kas nešķita iespējams, kļūst par realitāti," domās dalās aktrise.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu