Graimsa vēlas notetovēt visu ķermeni, lai līdzinātos citplanētietim (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Charles Sykes/AP

33 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Graimsa (Klēra Bušē) jau esošajiem tetovējumiem vēlas pievienot vēl vienu, kosmosa iedvesmotu tetovējumu. Dziedātāja vēlas, lai viss viņas ķermenis atveidotu ārpus zemes dzīvības. 

Graimsa demonstrēja savu jaunāko tetovējumu tuvplānā. Tā ir bāla līnija, simetriskā rakstā, kas izliekta zem dziedātājas krūtīm. Mūziķes sāpīgās pārvērtības sākušās 2021. gada aprīlī. Toreiz viņa piesaistīja tetovēšanas mākslinieku "Tweakt" un grafisko dizaineru "Nusi Quero", lai izveidotu tetovējuma plānu.

"Nesanāca uzņemt labu foto, jo tas pārāk sāp un man jāguļ un viss tik un tā būs iekaisis vēl nedēļām ilgi. Bet rezultātā būs skaistas rētas, kā citplanētietim," Graimsa raksta zem publicētā fotoattēlā.

Graimsai, kurai ir vienu gadu vecs dēls ar "SpaceX" dibinātāju Īlonu Masku (50), ir arī vairāki citi tetovējumi. Viņas ķermeni rotā citplanētieša galva, dilstoša Mēness simbols un Jupitera simbols. Lai gan 2016. gadā dziedātāja teica, ka viņas tetovējumu idejas vienmēr ir spontānas, šoreiz viņa ir izveidots nopietns plāns.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu