VIDEO "Viņi tagad remontē remontu!" Autovadītāji neapmierināti par ceļa posmu Ragana-Turaida (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Ceļa posmu Ragana-Turaida remontdarbus veica pirms trīs gadiem, taču divas vasaras pēc kārtas labo pieļautās kļūdas, vēsta raidījums "Bez Tabu". 

Nekvalitatīvā darba rezultātā iedzīvotājam Andrim vairākās vietās ir sabojāta automašīna.

Lai gan kādu brīdi atļautais braukšanas ātrums no 90 kilometriem stundā bija nomainīts uz 50, tāpat problēma netika atrisināta. Šobrīd ir uzstādīta ceļa zīme, kas tikai iesaka braukt ar ātrumu 50 kilometri stundā.

Iedzīvotājs Ralfs stāsta: "2019. gadā jau ceļu saremontēja, taču tagad tas remonts nāk nost. Sanāk, ka viņi tagad remontē remontu! Tas rada visiem zaudējumus, ir gan stikli sasisti, gan lukturi. Pagaidām neizskatās, ka viņi grasītos kaut ko labot.

Pagājušo gadu, kad es citai automašīnai sasitu stiklu, mēs abi braucām ar ātrumu 50 kilometriem stundā. Tie akmeņi lido, ja brauc arī uz 30. Ātruma ierobežošana nav risinājums."

VSIA "Latvijas Valsts ceļi" pārstāve Anna Kononova par šo situāciju stāsta: "Tiklīdz iestāsies piemēroti laika apstākļi, būvniekiem tiks uzdots defektus novērst. Ja arī trešajā reizē būvniekam neizdosies veikt darbus kvalitatīvi, pasūtītājs, kas ir LVC, apsvērs iespēju uzdot tos labot, pielietojot citu tehnoloģiju.

Patlaban posmā ir samazināts braukšanas ātrums, aicinām autobraucējus to nepārsniegt, lai nesabojātu savu un pretī braucošos auto."

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu