Dairim Bertānam un Anžejam Pasečņikam veiksmīgs sniegums Spānijas līgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: @RealBetisBasket/Twitter

Latvijas basketbolisti Dairis Bertāns un Anžejs Pasečņiks sestdien, 5. februārī, demonstrēja veiksmīgu sniegumu Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē.

Seviljas basketbolisti mājās ar 84:81 (14:21, 28:19, 23:26, 19:15) pārspēja Lugo "Breogan".

Pasečņiks spēlēja 20 minūtes un divas sekundes, kuru laikā grozā raidīja trīs no pieciem divpunktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un trīs no četriem soda metieniem. Viņa kontā bija arī divas atlēkušās bumbas, trīs kļūdas, trīs piezīmes, četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi, +/- rādītājs +1 un efektivitātes koeficients deviņi.

Bertāns spēlēja 27 minūtes un 50 sekundes, realizējot trīs no astoņiem "trejačiem" un vienīgo soda metienu. Tāpat rūjienietis izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, vienreiz rezultatīvi piespēlēja, vienreiz kļūdījās, tika pie trim piezīmēm, kā arī +/- rādītāja (+11) un efektivitātes koeficienta astoņi.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Šenons Evanss, bet pretiniekiem 20 punktus guva Tailers Kalinoskis.

Vēl sestdien Kriša Helmaņa pārstāvētā Badalonas "Joventut" bez Latvijas basketbolista sastāvā izbraukumā sacenšas ar Andoras "MoraBanc".

Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" klubs ar 13 uzvarām 16 spēlēs ieņem otro vietu turnīra tabulā, trešā ir Mārča Šteinberga pārstāvētā Manrezas "Baxi" ar 13 uzvarām 19 spēlēs, piektā ir "Joventut" ar 11 panākumiem 17 mačos, kamēr Rinalda Mālmaņa pārstāvētā Mursijas UCAM ar desmit uzvarām 17 cīņās ir sestā. Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Bitci Baskonia" vienībai desmit panākumi 18 dueļos dod septīto pozīciju. Rodija Mačohas pārstāvētā Fuenlavradas "Urbas" ar sešiem panākumiem 17 spēlēs ir 14., bet "Real Betis" ar četrām uzvarām 17 mačos ir priekšpēdējā vietā 18 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Rolands Šmits un "Barcelona", kas finālsērijā ar 2-0 pieveica Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu