VIDEO ⟩ Igaunijā autobuss ieslīd grāvī. Pasažieri dziļā sniega dēļ netiek ārā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: PPA

Sestdien, 5. februārī, Alutaguzes pagastā, Igaunijā autobuss ieslīdēja grāvī. Pasažieri bija iesprostoti sniega dēļ, tāpēc talkā devušies policisti, vēsta igauņu medijs "Postimees".

Igauņu policisti ņēmuši lāpstas un sākuši rakt ap autobusu, lai glābtu cilvēkus. Autobusā atradās divi pasažieri, kurus policija nogādāja galamērķī Mustvē. Autobusu kompānija izsauca evakuatoru.

Jau vēstīts, ka pirmdien, 7. februārī, Latviju šķērsos ciklons, naktī un no rīta daudzviet atnesot stipru snigšanu, gaidāms slapjš sniegs, liecina jaunākās sinoptiķu prognozes.

Svētdien spēcīgi nokrišņi gaidāmi vietām Kurzemē un Vidzemē, savukārt pirmdien stipri snigs arī Zemgalē un Latgalē.

Jaunā nokrišņu zona Latviju no dienvidrietumiem sāks šķērsot naktī uz pirmdienu. Zem slapjā sniega svara vietām var lūzt koki. Gaidāms arī neliels lietus.

Gaisa temperatūra būs -1..+3 grādi. Ciklona centram virzoties pār Latviju, pūtīs lēns līdz mēreni stiprs mainīga virziena vējš.

Valsts austrumu daļā snigšana turpināsies līdz pirmdienas-otrdienas naktij. Savukārt otrdienas pēcpusdienā Latviju no rietumiem sasniegs nākamā nokrišņu zona.

Jaunnedēļ naktīs nedaudz piesals, dienās gaiss iesils līdz 0..+5 grādiem. Ceļi bieži apledos.

Lietus un kūstošā sniega dēļ paaugstinoties ūdens līmenim upēs un ezeros, Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs Kurzemē izsludinājis brīdinājumu par palieņu un zemāko vietu applūšanu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu