Meganas Foksas bijušais vīrs kļūs par tēvu piektajam bērnam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Seriāla "Beverlihilza, 90210" galvenās lomas atveidotājs Braiens Ostins Grīns kopā ar mīļoto Šarnu Bērdžesu publicēja foto no Havaju salām, kurā redzams Šarnas grūtnieces vēderiņš. 

 

Dejotājai Šarnai Bērdžesai šis būs pirmais bērns. Savukārt aktieris par tēvu kļūs piekto reizi. Māksliniekam ir trīs dēli ar aktrisi Meganu Foksu un vēl viens bērns ar aktrisi Vanesu Marsilu. 

Neskatoties uz šķiršanos no bijušajām sievām, aktieris turpina uzturēt ciešas attiecības ar visiem bērniem. Grīna jaunā draudzene savu mīļoto uzskata par brīnišķīgu tēvu un nešaubās, ka kopā spēs izaudzināt brīnišķīgu atvasi. 

Kā iepriekš vēstīts, mūziķis Machine Gun Kelly (īstajā vārdā Kolsons Beikers) bildinājis aktrisi un modeli Meganu Foksu. 

Saderināšanās notikusi 11. janvārī pie "Ritz-Carlton" viesnīcas Puertoriko.

"2020. gada jūlijā mēs sēdējām zem šī banānkoka. Mēs lūdzām brīnumu. Mēs pat nenojautām par sāpēm, ar kurām saskarsimies tik īsā laika posmā.

Nezinot par darbu un upuriem, ko no mums prasīs attiecības, bet apreibināti no mīlestības. Un karma. Pēc pusotra gada, kad mēs kopā esam piedzīvojuši elli un smējušies kā vēl nekad, viņš mani bildināja.

Un, tāpat kā katrā dzīvē pirms šīs un tāpat kā visās nākamajās dzīvēs, es teicu jā. Un tad mēs dzērām viens otra asinis," pie videoklipa rakstīja Foksa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu