VIDEO ⟩ Aminata pēc inficēšanās ar Covid-19 komentē savu šī brīža veselības stāvokli (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Populārā latviešu mūziķe Aminata neilgi pirms "Supernovas" pusfināla vietnē "Instagram" paziņoja, ka inficējusies ar Covid-19, kā rezultātā viņa Latvijas Eirovīzijas dziesmu atlases konkursā "Supernova" startēja attālināti. Nu raidījumā "900 sekundes" Aminata komentēja savu veselības stāvokli. 

"Es jūtos labāk, arvien labāk katru dienu. Viss ir labi," savu veselības stāvokli komentēja Aminata. 

Lai gan Aminata "Supernovā" uzstājās attālināti, viņa godam nopelnīja vietu starp desmit finālistiem, kuri 12. februārī cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju "Eirovīzijas" dziesmu konkursā. 

"Šķiet ironiski, ka visus šos gadus turējos vesela un ne reizi nebiju pārslimojusi… Un pirmo reizi saslimu tieši pirms tik svarīga notikuma savā karjerā," pirms "Supernovas" pusfināla rakstīja Aminata. 

Mūziķe pauda apņēmību: "Tomēr esmu gatava izmantot vienīgo iespēju, kas man ir, - uzstāties attālināti, no mājām! Šobrīd tas ir vienīgais veids…"

Aminata rakstīja, ka viņai ir saslimšanas simptomi, taču viņa tik un tā vēlas pārstāvēt savu dziesmu "I’m Letting You Go".

"Es atvainojos visu skatītāju priekšā, ka nespēšu šodien sniegt pilnvērtīgu priekšnesumu, un ceru uz jūsu sapratni," rakstīja mūziķe.

Viņa pauda pateicību par milzīgo atbalstu, uzsverot, ka tas mūziķei daudz nozīmējot.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu