Lauris Reiniks "Supernovā" piedzīvojis amizantu misēkli (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

19. janvārī kļuva zināms, ka Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2022" tiešraides šogad vadīs Ketija Šēnberga un Lauris Reiniks. Šī bija Reinika debija kā "Supernovas" vadītājam, un viņš vietnē "Twitter" dalījies ar kādu amizantu misēkli. 

"Vakar bija tikai viens neveikls brīdis, ko jūs neredzējāt. Šovs beidzas, aiziet titri, mēs ar Ketiju automātiski apgriežamies un sākam teikt "apsveicam" un spiežam rokas mūziķiem uz skatuves, tiem septiņiem... Pieņemsim, ka sveicām ar piedalīšanos. Kā popielās tiem, kas neuzvar," vietnē "Twitter" rakstīja Reiniks. 

Mūziķis atklāja, ka arī viņa vecāki bija cītīgi "Supernovas" skatītāji un pastāstīja, kuri bijuši viņu favorīti. 

"Mani sencīši šodien dalījās ar iespaidiem par "Supernovas" pusfinālu. Patika daudz kas, arī Ralfa Eilanda numurs. Teica, nu baigi garo dāmu Ralfiņš atradis, bet laba. Paskaidroju un iepazīstināju ar Roju. Bet vienalga patika. Labs numurs," rakstīja Reiniks.

Kā zināms, Reinikam ir bagāta pieredze Eirovīzijas nacionālajās atlasēs kā izpildītājam un dziesmu autoram –

Lauris piecas reizes piedalījies konkursā "Eirodziesma", apvienības "F.L.Y." sastāvā ar dziesmu "Hello from Mars" 2003. gadā ieguvis 1. vietu un pārstāvējis Latviju Eirovīzijas finālkonkursā, kas notika Rīgā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu